Annons
Annons

Minimalism när den är som godast

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den goda smaken, utseendet och känslan är densamma som originalet, men utan tillsatt socker. En minimalistisk stund av det goda. En njutning som gör varje dag lite mer rosa. Varsågod, här kommer Gillebollar utan tillsatt socker, bakade i Sverige.

– Det finns en generell och tydlig ökad efterfrågan på produkter med mindre socker, säger Camilla Tuvesson, Marketing Manager på Continental Bakeries North Europe AB. Vår försäljning av kakor med mindre socker har de senaste åren ökat stadigt. Vår viktigaste utmaning är att få fram recept där vi absolut INTE gör avkall på smak och njutning av en god fika. Det har vi verkligen lyckats med den här gången också, säger Camilla

Nyheten Gillebollar utan tillsatt socker smakar precis lika gott som originalet.
Mängden naturliga sockerarter är 0,5 g per 100 g.

Gillebollar utan tillsatt socker är förpackad i en helt ny kvadratisk förpackning med samma välkända rosa design. Men med en vit banderoll som särskiljer segmentet ”mindre socker” från ordinarie sortiment med svart banderoll. Den innehåller 375 g vilket innebär 12 kondisbitar i varje förpackning.

Sortimentet av kakor med mindre socker återfinns oftast i butikens avdelning för produkter med mindre socker. I mindre butiker – i den ordinarie kakhyllan. Där finns även exempelvis GILLE Sockerfria Apelsinkakor och GILLE Sockerfria Havrekakor.

 
Foto Annaochanna

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.