Annons
Annons

Martin & Servera Årets Leverantör Mat & Dryck hos Nordic Choice Hotels

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Martin & Servera har utsetts till Årets Leverantör inom mat & dryck av Nordic Choice Hotels. ”Vi är stolta och glada över att vi fått förtroendet i så många år och att vårt samarbete fortsätter att utvecklas positivt”, säger Johannes Reftberger på Martin & Servera Restauranghandel.

Priset delades ut i samband med Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens som 11-12 januari gick av stapeln på Annexet/Globen/Tele2 i Stockholm. Mer än 3500 medarbetare från Nordic Choice-koncernen samlades under några dagar för att inspireras.

Temat för årets konferens var ”Makers of movement”. Det är ett tema som mycket väl skulle kunna beskriva samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera.

– ”Sedan starten har de utmanat oss, inte minst när det gäller hållbarhetsfrågorna. Ibland kanske vi också har utmanat dem. Tillsammans driver vi positiv utveckling”, berättar Johannes Reftberger, övergripande ansvarig för kunden hos Martin & Servera.

Motiveringen som Nordic Choice Hotels gav när Martin & Servera fick ta emot priset handlade om att Martin & Servera, som trots sin storlek, också är lyhörda, flexibla och levererar hög kvalitet – varje dag.

– ”Det är det dagliga slitet för att våra kunder ska få det de behöver som är allra viktigast. Det här priset ska delas av Martin & Servera Restauranghandel, som har ansvar för kundkontakt och sortiment, och Martin & Servera Logistik, som ser till att varorna finns i lager och att leveranserna fungerar hela vägen ut till kund”, säger Johannes.

Grönsakshallen Sorunda, ett av de andra bolagen i Martin & Servera-gruppen, var också nominerade, vilket är ytterligare bevis för det goda samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera-gruppen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.