Annons
Annons

F.d toppchef på Redbull lanserar ny dryck i Sverige.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Drycken heter Snoooze® och grundare är Hans Vriens tidigare verkställande direktör på Redbull som också var framgångssagans 3:e anställde.

Efter att arbetat över 25 år med funktionella drycker och livsmedel utmanades Vriens att undersöka sömnforskning.

Kost och motion i all ära men alla är övertygade om att god sömn ger en bättre morgondag för man kan inte äta eller träna sig till välbefinnande om man inte sover nog, säger Vriens och ler åt ironin att först bidragit till att ge konsumenter ”viiingar” och nu ska få dem att sova.

Snoooze® innehåller örtextrakt som traditionellt används för att förbättra sömnen som valeriana, passionsblomma, lindblomma, citronmeliss och humle.
Drycken finns i två doseringsvarianter ”regular” och ”strong” och konsumeras 20 till 30 minuter före läggdags för att bidra till att hjälpa insomningsprocessen, sova hela natten och vakna upp laddad med energi.

Bra märken byggs upp över tid. Om du har bråttom kommer det inte att fungera, vi har både tid och pengar att låta detta bli riktigt bra, dessutom är sömn oerhört viktig för mänskligheten, säger Vriens.

 

Innehåll: Snoooze:
Valeriana
Passionsblomma
Lind
California Poppy
Humle
Citronmeliss
 
 

Xperhotelsandtables omdöme på drycken

Vi har provat drycken och kommer bedöma den utifrån smaken. Det är svår att vid ett testtillfälle kunna avgöra effekten av drycken på vår sömn. Denna dryck är otroligt god i sin framtoning. Smaken är balanserad och drycken domineras av dess mintsmak. Vilket får en frisk helhets upplevelse.

Vi tror absolut drycken fungerar och passar personer som kanske har stressigt och behöver varva ner inför nattsömnen. Prova denna dryck  gärna. Inta drycken 30 minuter innan sovdags. Eller om du tillfälligt behöver komma till ro. Detta är ett bra alternativ för dig som önskar komma ner i stressnivån men inte väljer sömntabletter, ett sundare alternativ anser vi.

Vi vill även tipsa om denna funktionsdryck som är mycket god. Smaken är frisk i tonen av citrus. Notera gärna att den är koffeinfri. 

Vi tycker mycket om Slow Cow pga av dessa smak som inte känns articifiellt eller för söt anser vi.

Innehåll: SlowCow
Kamomill
Valeriana
Passionsblomma
Ltheanin ( grönt te)
Lind
Humle

One Happy Company AB etablerades 2016 av makarna Curiander, Marcus och Madeleine.

Företagets affärsidé är att saluföra produkter och tjänster för ett ”Längre och hälsosammare liv” något som senaste decenniet mycket kretsat kring två aspekter: kost och träning.
Inget av dessa fungerar dock särskilt bra utan tillräckligt med sömn eller om kroppen och vårt mentala fokus är i obalans.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.