Annons
Annons

Fira far med Zlatan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
ZLATAN SPORT PRO serien Edt 50/30 ml, Hair & Body Wash, Deostick & Deoroll

Nyheterna har samma fräscha doft som ZLATAN SPORT PRO Eau de Toilette. En frisk kryddig doft som för tankarna till ett magiskt Kalifornien. För män i alla åldrar som vill dofta fräscht och sportigt varje dag. 

ZLATAN SPORT PRO Hair & Body Wash 150 ml är en kombinerad rengöring för hår och kropp. Mjukt löddrande och passar för daglig användning. Innehåller fuktbindande och vårdande ämnen för såväl kropp som hår och lämnar en skön känsla. Passar alla hudtyper, även känslig hud.

ZLATAN SPORT PRO Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml. En effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som motverkar svett och dålig lukt hela dagen. Innehåller ingredienser som lugnar huden och motverkar irritation. Alkoholfri och med 24 timmars effekt för maximal trygghet.

Hela serien ZLATAN SPORT PRO är tillverkad och designad i Sverige och innehåller 100% veganska ingredienser.

Produkter och priser (RRP – rekommenderat pris)
ZLATAN SPORT PRO Hair & Body Wash 150 ml, RRP 99 SEK
ZLATAN SPORT PRO Antiperspirant Deodorant roll-on 50 ml, RRP 99 SEK

Produkterna hittar du på till exempel Åhléns, KICKS, LYKO, utvalda apotek och zlatansport.com

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.