Annons
Annons

Estrellas Snacksnyheter 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Estrella kickar igång både nyåret och smaklökarna! Vecka 4 presenteras finräfflade Crispy Bacon & Sourcream, cheddarrika Superbågar, smakrika Jordnötter Sourcream & Onion och liten Linschips 35g. En krispig mix som rivstartar år 2020.

Lagom till nyår förlanseras nyheten Superbågar på Coop. Denna limited edition från sommaren är nu tillbaka som en permanent del av sortimentet. En superstor och supergod nyhet för ostälskare!

For the love of bacon! 2 januari förlanserades nyheten Crispy Bacon & Sourcream på Hemmakväll, ett fenomenalt chips för alla baconlovers.

Jordnötter Sourcream & Onion är ett nytt, läckert tillskott i Estrellas serie av smaksatta jordnötter. En härlig och syrlig smak som närmast poppar på tungan.

Linschipsfamiljen får tillökning av Linschips 35g! En smidig nyhet ’on the go’ att snacksa på i farten, på utflykten eller tågresan. Perfekt för kiosker, hotell och restaurang.

Nyheterna lanseras i samtliga butiker 20/1 vecka 4.

  • Crispy Bacon & Sourcream 175g, 275g (rek. pris: 20kr)
  • Superbågar 175g (rek. pris: 20kr)
  • Smaksatta Jordnötter Sourcream & Onion 180g (rek. pris 20kr)
  • Linschips Sourcream & Onion 35g (rek. pris 12kr)

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.