Annons
Annons

Brunch hos Jamie´s Italian – Brunch and Bubbles

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vad gör du på söndag?  – Brunch kanske?

Finns det något bättre än att vakna tidigt en söndagsmorgon och gå upp, läs kanske tidningen, titta ut genom fönstret och fundera på. Vad ska jag göra av denna härliga söndag? 

Vi på Xperhotelsandtable har ett tips till dig som du redan nu på söndag skulle kunna prova på. Visste du att på Scandic Anglais på söndagar mellan klockan 12.00 och 15.00 kan du njuta en fantastisk brunch i restaurangen Jamie´s Italian. Här tar nämligen konceptet Brunch and Bubbles plats. En brunch som har allt och lite till, enligt oss på Xperhotelsandtable.

Vi har så klart besök Jamie´s Italian och så här upplever vi Brunch and Bubbles!

 

Kliv in i värmen och gemytligheten

Jamie´s  Italians Brunch and Bubbles är en upplevelse för stor som liten. Här bjuds du på precis allt du kan tänka dig. Lyssna bara på detta. Eggs Benedict & amerikanska pannkakor med alla tillbehör man kan önska. Och varför inte krydda brunchen lite extra med Prosecco, Mimosas eller Bellinis för dig som vill sätta guldkant på söndagen och lyxa. Självklart finns det alkoholfria alternativ som vi verkligen rekommenderar, Vi provade två av dessa drinkar och blev stormförtjusta.

Du njuter brunchen i en fantastiskt miljö i lugn och ro med fin harmoni. Runt oss sitter många härliga personligheter som också hittat hit. Vi kan inte säga vilken som är restaurangens typiska gäst, det är så blandat.

Här är allt från barnfamiljer, till par till någon som kanske varit på en tidig promenad och bara haft vägen förbi som kommer in för att njuta god mat. Vi ser också lite hotellgäster som nyligen checkat in som startar sin söndag med brunch, kanske de ska ut på stan och söndagsshoppa, ja den tanken slår oss. Här på denna brunch finns plats för precis alla..

Detta är verkligen en brunch som har allt. Maten är outstanding och servicen är lika så, och vi känner oss välkomnade av all personal som har mycket hög servicenivå. Här finner man verkligen  lugn och harmoni och kan njuta några timmar. Vi gillar att hänga här och umgås och plocka från buffen alla dess läckerheter.

Det bjuds på mycket gott hos Brunch and Bubbles

Vi har varit på flertalet bruncher och upplevt många olika nischer på brunch. Så vi har ganska många olika koncept i bakhuvudet då vi jämför. Det bästa med brunchen hos Jamie´s Italian  och med konceptet Brunch and Bubbles är bredden av mat som erbjuds. Det tåls att säga det flertalet gånger att maten är väldigt bra i kvalitet. För att inte tala om mängden som erbjuds och synen för ögat är mycket tillfredsställande.

Det är väl ingen som inte tycker som sött. Dessertbordet är helt galet! Här kan du lätt lägga en timme av din vistelse och bara njuta. 

Du måste prova  brownies som serveras på dessertbordet som är små och supergoda. Vi rekommenderar även att du äter ostbrickan som var mycket välsmakande med utvalda lagrade ostar. 

Bland det varma rätterna så är absolut de knaper stekta baconen något som vi anser får mycket högt betyg. Sedan är det väl egentligen ingen som inte uppskattar en god äggröra. Så klart fanns den också att ta för sig av. Även den riktigt god.

Vi fick en favorit från buffén,  och det var surdegsbrödet med laxröra och ett porcherat ägg på toppen, mums!

Njut underbara drinkar till din

Mest populära

Inget tog slut på buffen, med något som verkar vara mycket populärt som du måste prova vid ditt besök är pannkakorna. Det är svårt att beskriva hur goda de var. Men vi låter bilden  tala för sig själv. 

Något vi uppskattade med pannkaks-”buffen” var de härliga tillbehören till pannkakorna, fritt att kombinera efter tyckte och smak.  Vi valde till våra pannkakor, chokladsås, sylt, sirap och grädde. Vi toppade med karamelliserade popcorn…..Å ja, de va asgott!!!!

Vi går hem med ett leende på läpparna

 

Vi har dessa tre timmar upplevt , trevlig miljö, god mat och fantastiskt service i världsklass. Vi rekommenderar Er att uppleva brunchen, det blir ett minne för livet och något vi tror du gärna kommer besöka om och om och om och om igen….

Vi lämnar Brunch and Bubbles konceptet med ett leende på läpparna och konstaterar att vi absolut kommer komma hit igen, kanske redan nästa söndag.

 - Vi på Xperhotelsandtable rekommenderar Er att prova på denna brunch då vi anser att konceptet är hållbart , ligger i tiden och att helheten på upplevelsen går ihop med det som serveras på bordet

Omdöme av upplevelsen.

Maten: 10/10

Service 10/10

Miljö 10/10

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.