Vilken vecka! Vilken vecka!!!

Det har varit några hektiska veckor, men jag klagar inte. Jag älskar att arbeta och uppleva nya saker, så jag trivs bra i den här situationen. 

Jag har fått många frågor om mina fillers, och jag är glad att kunna berätta att de blev jättebra! Svullnaden är borta och jag älskar resultatet. 

Jag gjorde inte så mycket med läpparna, bara lite fillers för att definiera kanterna och göra min mun mer synlig. Det är en subtil förändring, men den betyder mycket för mig och jag är helt nöjd.

I övrigt hade jag nöjet att uppleva ett fantastiskt nytt hotell i Karlstad som heter Hotel Fratelli. Det som slog mig mest med det här stället är att det inte känns som om du är i Karlstad eller ens Sverige när du kliver in. Atmosfären skriker Manhattan, med en högenergisk atmosfär som ändå lyckas kännas fridfull och avkopplande. 

Jag älskar vad de har gjort med lokalen och förvandlat en gammal klädbutik till något verkligt unikt. Överlag känner jag mig tacksam för alla nya upplevelser och möjligheter som har kommit min väg den senaste tiden.

Lite mer om hotellet. 

Hotellet bygger på tre våningar och inte en, inte två, utan tre matsalar! Och till råga på allt hade de ett otroligt spa i källaren som inte var av denna värld! Det var ett absolut paradis och jag kunde inte sluta le hela tiden jag var där.

Och låt mig berätta om mitt lilla missöde på ett McCafé – jag råkade spilla ut mitt iskaffe över hela knät! Men det var ingen stor grej, det var ändå en bra dag och jag fick smaka på fantastiskt kaffe som deras duktiga baristor hade gjort.

Sammantaget rekommenderar jag starkt att du besöker detta underbara hotell och njuter av alla fantastiska bekvämligheter de har att erbjuda. Lita på mig, det är värt det! Och du, glöm inte en kaffe på hemvägen

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.