Påväg på nytt äventyr inom skönhet…

Att ta hand om sin hud är viktigt för att behålla en ungdomlig och frisk hudton. En avslappnande ansiktsbehandling kan vara en bra start på den ”self-care” rutin som många har. En ansiktsbehandling kan hjälpa till att reducera stress, förebygga ålderstecken och lämna huden förnyad och lyst.

Ansiktsbehandlingar är en bra investering för din hud, eftersom de använder avancerade tekniker, produkter och verktyg speciellt utformade för att rensa och nära huden. Oftast börjar en ansiktsbehandling med en rengöring av huden för att avlägsna smuts, följt av en peeling som exfolierar döda hudceller. Sedan följer en ansiktsmassage som hjälper till att minska spänningar i ansiktet som kan orsaka rynkor och fina linjer.

Vissa ansiktsbehandlingar kan också inkludera specialmasker eller krämer som fokuserar på specifika problemområden i ansiktet, som till exempel finnar eller torr hud. Behandlingen avslutas ofta med en återfuktande och näringsrik kräm som hjälper till att försegla in fukten och lämna huden mjuk och smidig.

Förutom de fysiska fördelarna kan en ansiktsbehandling också ge en fördelaktig effekt på ditt psykiska välbefinnande. Ansiktsmassage kan hjälpa till att minska stress och bekymmer, vilket kan leda till en bättre sömn och ett mer avkopplat tillstånd.

Och med den lektionen i just hur jag ser på ansiktsbehandling så har jag precis bokat i mig på en klassisk ansiktsbehandling hos Karlstad Kirurgiska Lanserklinik den 24 maj för att få lite bättre förutsättningar med att möta sommarsolen för min hy i ansiktet.

Jag kommer även få möjlighet att få lite tips och råd och även vetskapen om hur det står till med min hy just nu.

Tycker det är ganska viktigt att låte experter titta på hyn där man känner sig osäker så jag ser fram emot att göra denna ansiktsbehandling och att komma ut ur salongen med mera glow renare hud och förmodligen mindre stressad…. hopppas ja ….

För och efterbilder kommer i kommande inlägg.

 

Behandlingen jag kommer genomgå kan du läsa mera om här: https://karlstadlaserklinik.se/behandlingar/ansiktsbehandlingar/ansiktsbehandling-60-minuter/

 

Camilla Publiceringschef
Xperhotelsandtable.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.