Globen, Avicii Arena, Friends Arena, Strawberry Arena?

Föregående bild
Nästa bild

Den senaste veckan har varit, låt mig säga, intressant och givande. Det har varit en otrolig mängd nyheter och olika samarbeten som har offentliggjorts. En sak som har fångat allas uppmärksamhet är namnbytet av Friends Arena till Strawberry, vilket har orsakat en del uppståndelse bland media och PR-strateger. Jag har läst många artiklar och hört människor jubla och uttrycka sina starka åsikter om ett namnbyte som inte ens direkt berör dem. Personligen tror jag att det är bättre att ha lite drivkraft och framåtanda än att fastna i det förflutna.

Jag tror att det är bra att skaka om lite, eftersom saker och ting ofta accepteras med tiden och diskussionerna så småningom ebbar ut. Jag tänker på Globen, eller ska jag säga Avicii Arena. För mig som är uppvuxen och minns när Globen invigdes kommer det alltid att heta Globen. Jag har också funderat på hur artister som trycker sina turnéstopp på T-shirts känner inför att bära en annan artists namn, som Avicii, på sina tröjor. Men det betyder inte att jag är emot arenans namn, jag kallar den fortfarande för Globen. 😀

När jag talar med mina små barn måste jag nu kanske nämna Avicci Arena för att de inte ska bli förvirrade. Det är förmodligen en generationsfråga. 

Kaffenyhet

Något annat som fångade min uppmärksamhet den här veckan, kanske för att jag älskar kaffe och mitt “kaffeöga” drogs till den här nyheten. Nyheten handlade om att Convini tar nästa steg och introducerar ett nytt team av specialutbildade baristor för att höja kaffeupplevelsen på arbetsplatserna. Baristateamet erbjuder utbildning, evenemang och kaffeprovningar med målet att utbilda fler människor om kaffekonsten och ge dem möjlighet att njuta av en riktigt utsökt kopp kaffe på jobbet.

Så vad har du själv för åsikt gällande Globen, Friends Arena vs Avicii Arena, Strawberry Arena?

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.