– En fantastisk Kick Off! Eller är det en dröm?

Det var en vacker dag i september och hela teamet hade samlats för företagets årliga kick-off. Alla var glada över att få börja dagen och det fanns en förväntansfull stämning i luften.

Eventet ägde rum på en fantastisk plats i Stockholms fina skärgård, och utsikten var hissnande. Teamet delades in i mindre grupper för olika aktiviteter under dagen. Morgonen började med några isbrytare i form av  quiz för att hjälpa alla att lära känna varandras styrkor, intressen och bakgrunder. Detta bidrog till att skapa en känsla av kamratskap och lagarbete.

Därefter följde några teambuilding-aktiviteter. Den första var en hinderbana som krävde att teamet litade på varandra, kommunicerade effektivt och arbetade tillsammans för att övervinna de olika utmaningarna.

Den följande aktiviteten var en matlagningstävling där varje grupp fick i uppgift att tillaga en trerättersmeny med hjälp av begränsade ingredienser. Detta var ett utmärkt sätt att främja kreativitet och problemlösningsförmåga inom teamet.

Efter en lång dag av aktiviteter var det dags för lite avkoppling och skoj. Kvällen inleddes med några drinkar och en utsökt måltid, följt av olika spel och uppträdanden av teammedlemmar. Alla släppte loss och hade jättekul, dansade till musiken och njöt av varandras sällskap.

Aldrig tidigare hade man haft ett så lyckat kick-off-event sas det, och alla kände sig laddade och förväntansfulla inför att komma tillbaka till jobbet och ta sig an nya utmaningar tillsammans som ett team nu.

Överlag kan kick-off-evenemang vara ett fantastiskt sätt att föra samman team, bygga band och främja en känsla av gemenskap och lagarbete. Det är en tid för avkoppling, skoj och att lära känna varandra bättre, vilket i slutändan kan leda till förbättrat samarbete och produktivitet på arbetsplatsen.

Det här är förmodligen det bästa minnet jag har från ett kick-off-evenemang. Men det var precis som förväntat och ingen gjorde något överraskande eller galet. Men det blev bra och kick off:en fyllde sitt syfte.

MEN hur hade jag gjort en perfekt Kick off?

Jag hade samlat gänget tidigt på morgonen och börjat med champagne och jordgubbar och en riktig maffig frukost ( något ut över de vanliga och traditionella) 

Naturligtvis hade jag kontaktat entreprenören/kocken Pontus Frithiof för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för mat och dryck, samt en bra lokal att hålla frukosten i.

Efter frukosten skulle jag tagit med mig gänget till Gröna Lund och kört  en femkamp som fyller  timmarna med lite underhållning.

Självklart ska vi äta lunch på Restaurang Hasselbacken på Djurgården.

Efter en något senare lunch tar vi Djurgårdsfärjan in till stan. Här skulle jag ha kontaktat en guide för att leda oss genom Stockholm. Trots att det är min hemstad och många av mina kollegors hemstad tror jag att många inte känner till de olika historiska landmärkena och roliga platserna i staden. Under rundturen skulle vi ha haft en trevlig frågesport om Stockholm och andra delar av vårt land och världen. Naturligtvis skulle vi också ha delat in gruppen med tävlingsinriktade lag. Ja, så vi fått en match mot varandra 🙂 

Från Golfbaren Sundbyberg i Stockholm

Vi skulle avsluta kvällen med att besöka SWING by Golfbaren som ligger beläget på Surbrunnsgatan 46 i Stockholm. Här har jag en bra kontakt med ägarna, Hans och Nathalie, som jag vet kommer att arrangera kvällen efter mina önskemål till perfektion!

Nathalie bjuder på mat vid Golfbaren Sundbyberg
Från Golfbaren i Sundbyberg
Från Golfbaren i Sundbyberg
 ( Dock serveras inte drinken med golfbollar, men frågar du snällt kanske möjligheten finns 😀 ) 
Från Swing By Golfbaren 
Från Swing By Golfbaren 

När vi samlas runt bordet då vet ja att nu kommer kvällen bli ett minne för livet. Mitt förslag skulle då direkt vara att låt oss beställa några extraordinära cocktails från Swing By Golfbaren. Sedan skulle ja föreslå jag att vi låter Nathalie och hennes kökspersonal imponera på oss med sina finaste rätter, kanske genom en avsmakningsmeny. Dessutom tror jag att vi kommer att få en fantastisk kväll fylld av minigolf, utsökt mat, och om jag känner Nathalie och hennes team rätt har de också ordnat musikunderhållning i världsklass åt oss. Det är precis så jag tänker mig en fantastisk kick-off med mitt crew.

Bilder från Swing By Golfbaren

 

Visst du  att Hans som är grundare/VD av Golfbaren, han innehar även titlarna

 – Bangolf (klassiska sporten med alla färgade gummibollar mm)
 – VM-guld i lag 2001 & 2003
– SM-guld individuellt 1998, 2001 & 2002
Minigolf (nya ”grenen” med putting med golfboll på konstgräsbanor)
 – US Masters vinnare green jacket 2006 & 2007
– VM-silver lag & individuellt 2019
– SM-guld 2020
– 3 segrar Popstroke Tour USA 2023
 
Så har vi tur kanske vi kan gå en match mot honom, om vi ber snällt.
 
Hans mästren av mästare i minigolf njuter i solen vid Golfbaren Kristineberg

***Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.
I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika enheter, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand är renodlade utomhusanläggningar och främst aktiva under sommarhalvåret. Medan flaggskeppet SWING by Golfbaren och Golfbaren Sundbyberg är inomhusanläggningar övrig tid.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.