Annons
Annons

Xanté Rum & Pear

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Xanté Rum & Pear
Artikelnr: 82861-02
Pris: 254 kr
Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 35 %

De senaste åren har produktinnovationen från Xanté gått på högvarv och varumärket har släppt flera produkter, alltid med smaken av söta päron i centrum. Och än finns inget stopp i sikte. Nu lanseras Xanté Rum & Pear, en elegant likör där karibisk rom tagit plats bredvid päronet.

Sedan 1994 har Xanté trotsat konventionerna och skapat oväntade blandningar och smakupplevelser. Tidigare i år lanserade man den veganska gräddlikören Xanté Coconut Cream & Pear, och nu, bara några månader senare följs den upp av Xanté Rum & Pear, där den trendiga karibiska rommen kombinerats med den för Xanté så typiska päronsmaken.

– Med Xanté Rum & Pear adderar vi en modern lyx och elegans till Xantéfamiljen, utan att bli dammiga och traditionsbundna. Vi fortsätter göra saker på vårt sätt och skulle aldrig låta idéer om hur saker och ting ”borde” göras hindra oss. Nu utvecklade vi en lyxig likör med smak av päron och karibisk rom, den blev en lysande, och då ska folket få ta del av den, berättar Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Xanté.

Xanté Rum & Pear är en sofistikerad och innovativ kombination av söta päron och karibisk rom, som kopplar an till den växande romtrenden i Sverige. Xanté Rum & Pear passar att avnjutas som den är med några isbitar, eller som ingrediens i cocktails – ett utmärkt alternativ i klassiska rombaserade drinkar.

– Det är en utmanande och exklusiv smak utan att vara exkluderande och svår, vilket är exakt vad Xanté står för. Vi vill göra produkter som är tillgängliga, roliga och som bidrar till en mer lättsam och experimentell dryckeskultur, fortsätter Sanna.

Liksom övriga produkter i Xantés sortiment är Xanté Rum & Pear vegansk. Produkten finns att beställa i Systembolagets beställningssortiment.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Här är en fantastisk dryck där rum möter sötma från päron och drycken upplever vi som lyxig och rund i sin smak. Drycken är perfekt för varm sommarkvällar. Njut drinkar av drycken i solnedgången i bersån eller från din balkong.

Tips för en förträffligt god drink med drycken är
Caribbean Lennart 
2 delar Xanté Rum & Pear
2 delar citronläsk, ex. Sprite
½ lime
Karibisk twist på Lennart. Fyll ett glas med is. Häll i Xanté Rum & Pear och citronläsk. Pressa i en halv lime. Njut!

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10x

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.