Annons
Annons

Ekologiska Candidato i uppdaterad design

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Candidato Ecologico görs på den populära spanska druvan tempranillo. Vinet har en generös doft av körsbär, plommon, russin, sötlakrits & vanilj. Smaken är kryddig och bärig med frukt & fat i harmoni.

De ekologiska druvorna odlas på vingårdar i Castilla La Mancha men tillverkningen sker i Rioja under ledning av chefsvinmakaren Lauren Rosillo på Familia Martinez Bujanda. Vinet lagras på amerikanska ekfat, som är 4-5 år gamla och använts av den högkvalitativa producenten Finca Valpiedra, i upp till en månad.

Candidato Ecologico är veganskt och passar mycket bra till vegetariska rätter, buffé och grillat men även till ostar och ljust kött.

Den nya designen på PET-flaskan bör finnas ute i butik nu och boxen beräknas byta design i mitten av juli.

Candidato Ecologico
Nr 22335, 59 kr + pant/189 kr

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: 

Ett härligt fruktigt vin som har tydlig smak av körsbär. På höjden bjuder vinet på en fin örtighet som i avslutet övergår i tonerna av smaken från sötlakrits. Vi väljer att temperera vinet till 17 grader ett gradantal vi anser passar vinets karaktär. Vi vill påpeka den mjuka flaskan tycker vi är toppen så här i sommartider, då vinet blir perfekt att ta med på sommarfesten eller picknicken. Och visst är den nya designen vacker. Vi upplever att produkten blivit lite lyxigare och mer sensuell i sitt uttryck med nya designen. Vi provar vinet till olika anrättningar från grillen . En kombination som blir utmärkt enligt oss. Vi tror även du kan kombinera vinet med flertalet rätter så som , vegetariskt, plockmat och till mellan lagrade ostar.

Xperhotelsandtable tilldelar vinet 9X av 10X

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Vi erbjuder ett stort sortiment av vin och öl där endast de drycker som uppfyller Arvid Nordquists sensoriska krav tas in i sortimentet. I Arvid Nordquists portfölj finns även vårt egenrostade kaffe, livsmedel och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 286 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs mer på www.arvidnordquist.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.