Annons
Annons

Wongraven Alleanza Piemonte DOC Rosso 2019

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Genom samarbeten med bl.a. Von Winning i Tyskland och Ferdinando Principiano i Barolo, har Sigurd Wongraven gjort succé.

I sitt hemland Norge är hans viner storsäljare och finns nu tillgängliga i Sverige. Sigurd Wongraven är en modern renässansman, mest känd som frontman och ledare i norska black metalbandet Satyricon som bildades
i början på 90-talet och är ett av de mest inflytelserika norska banden på black metal-scenen. Genom sin egen label, Wongraven Wines, utvecklar han viner från druvor som produceras av topproducenter i Piemonte, Pfalz och Champagne. Hans intresse för vin började i slutet på 90-talet och efter WSET- utbildning gav han sig in i vinets värld under namnet Wongraven Wines.

 

”Jag blandar mina viner själv. Dricker du en flaska vin från mig, kan du vara säker på att det är en blandning med mitt signum".

Alleanza Wongraven 2019
Artikel nr: 76380
Pris: 139:-
Lanseras den 18 juni 2020 i beställningssortimentet

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord:

Detta är ett riktigt trevligt vin med djupet i smaken från röda bär och där körsbärstonen dominerar vinets uttryck. Du kommer i avslutet återfinna en fin syrlighet som för tankarna till skogens finaste lingon. Eftersmaken har touchen av viol.

Vi provar vinet tillsammans med ett urval av lagrade ostar. Vi tycker kombinationen av ostar och detta vin är en mycket  god kombination där smaker kompletteras mellan vin och ostar.

Vinet har en smakpalett som också gör att du njuter vinet ypperligt till rätter från grillen i sommar. Ett spännande vin som imponerar stort på oss.

Rekommenderad temperatur för vinet tycker vi är 18 grader

Xperhotelsandtable tilldelar vinet 10X av 10X

Vinunic AB har sedan 1992 sökt de allra bästa producenterna med kvalitet i fokus. Ett bra vin är en njutning och vi kan idag erbjuda Sveriges största utbud av viner från familjeägda gårdar där hantverket räknas och det finns en stolthet från generation till generation.

Vi som jobbar på Vinunic söker oavbrutet efter det bästa som marknaden har att erbjuda. När ni köper viner från oss så vet vi att ni kommer att få glädje av varje glas!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.