Annons
Annons

Tips på produkter som är glutenfria och smakrika – Så gott, Tack Semper för maten..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

1

Xperhotelsandtables testgrupp. Vi har fått upp ögonen för en del av Sempersortiment som är glutenfritt. Vi skulle vilja tipsa om några produkter som vi provat som vi verkligen vill rekommendera Er att prova. Vi anser att Semper inte har kompromissat gällande smak med kvalitet i deras sortiment av Glutenfria produkter. Vill du även läsa mer ingående om Sempers glutenfria produkter och få information ber vi dig gärna klicka vidare på denna länk nedan som förklara mer ingående kring glutenintolerans samt celiaki.

https://www.semperglutenfritt.se/glutenfri-fakta/celiaki-och-glutenintolerans

Här är knäcken ; Muslieknäcke, Linfröknäcke samt Quinoaknäcke och Spisknäcke med surdeg.

Vi upplever med dessa knäcke att de är smakrika och frasiga. Barnen i testgruppen upplever att knäcken är i lagom stora skivor och vi äldre tycker man valt en bra tjocklek på knäcket. Dessa knäcken tycker vi absolut ni ska prova. Både för att de finns i annorlunda smaker som du kanske inte är van vid samt att dessa knäcke är förträffligt goda att njuta i sommar på frukost som mellis eller som en härliga god kvällsmaka i bersån en solig sommarkväll med familjen.

Bovete snacks: Roligt produkt som har god smak och fin sälta. Här kan du toppa med din favoritost eller annat topping som du älskar. Goda snacks att bara äta med smör på eller precis som de är.

Treat: Alltså de finns väl ingen som INTE gillar dessa snacks efter man provat dem. Barnen i testgruppen är helt överväldigade. Här får du crunsch, sötma och choklad i en fin blandning. Dessa är verkligen toppen att ha med på bilresan eller som ett härliga mellanmål. Eller, varför inte äta precis som de är när andan faller på! Notera Treats härliga sega känsla när du äter…mums!

Cantcucci Mandel. Helt underbara små skorpor som vi uppskattar enormt mycket. Fantastiska smak av mandel, fina små bitter av nötter och jättegoda att knapra på efter badet eller till en kopp mörkrostat kaffe!

Coockie Os : Ordet känns väl ganska överflödiga. God chokladsmak, bra sötma. Dessa är en favorit som barnen i testgruppen utan problem smaskade och gav högsta betyg. 

Flakes , Red Berries: Jättegoda flingor som har mycket fint crunsh. Perfekt att ha i filen eller mjölken på morgonen eller mellanmålet. Barnen tycker de va extra gott med bitar av hallon i. Det var fint och roligt att se , enligt dem …

Spagetti, Gnocchi, samt Linguine har vi testat. Vi upplever att pastan efter koktid har god smak, bra spänts och roligt att barnen kan njuta glutenfri pasta som känns lyxig.

Denna mix provar vi göra våfflor av.  Blev utmärkt och ett tips som vi vill rekommendera till dig som vill baka/laga glutenfritt.

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns i Götene och Falun. Semper har cirka 240 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen HERO Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder. Läs mer på www.semper.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.