Annons
Annons

This is not “chill” – This is Chilli!!!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Semmelchipsen var en hetpotatis som engagerande, men detta är en hetpotatis på riktigt! Vi har utmanat oss själva att skapa så BRÄNNHETA chips vi bara kan. Nu är det upp till 30 personer att anta Estrellas Chilli Challenge. Endast 30 påsar har gjort av de brännheta chipsen.

Svala temperaturer ligger över Sverige, så nu värmer vi upp sommaren på riktigt med BRÄNNHETA CHIPS. Vi älskar att utmana oss själva och efter att Estrella lyckats skapat chips med smak av semla kommer nu chipsen som ställer chiliälskarna mot väggen. BRÄNNHETA CHIPS kommer att bli en riktig Chilli Challenge för den som vågar.

– Chiliälskare är ofta engagerade och det finns alltid personer som kommenterar att våra hetare produkter inte är heta nog. Detta är ett roligt sätt att testa gränserna på! Vi kommer att låta vissa chiliälskare få chansen att testa, kommenterar Jenny Pira, PR & Social Media Manager

Med ”5 av 5 chillies” kan vi bara säga att du verkligen måste älska hetta för att stå ut med dessa. Anställda på Estrella som erbjudit sig att testa under utvecklingen har både svettats, hickat, flåsat och gråtit efter test.

Varför är det 18 årsgräns?

– Chips som är så chilliheta som dessa kan ge upphov till såväl smakavdomningar på tungan som magont. Dessa är utifrån våra tester så pass heta att vi inte vill rekommendera dem till barn. När vi erbjuder tester och håller tävlingar kommer det därför att vara 18 årsgräns, kommenterar Brand Managern Karin Isaksson.


Hur får jag tag på dessa?

En del chilliälskare kommer att få personlig förfrågan om att testa chipsen. För andra kommer det att arrangeras tävlingar på Instagram och Facebook@EstrellaSverige

  • Begränsat antal: Endast 30 påsar á ca 80 gram 
  • 5 av 5 chilifrukter
  • 18 års gräns
  • Inget för fegisar

Oh Lord!! Starkt!.!!!!!!!!! 

nDet är bara förnamnet. Men gott om man älskar styrka och hettan. Hur skulle vi beskriva chipset då?

Följande; Först när du äter chipset kommer du inte direkt känna något. Du upplever en liten fruktig, pepprig känsla som ganska snabbt över går att stiga i hetta till en ganska hög nivå. När du tror att du liksom är “Done” slår pirri pirri styrkan in och hettan bara ökar och ökar och ökar.

Tips: Du bör ha både vatten och fil i din närhet om du vill snabbt kyla din mun. 

Men faktum är att när hettan lagt sig så har du en mycket trevlig chillikaraktär och den där lätta runda sötma från chilli i “chipset-eftersmak”

För att uppskatta chipsen bör man ÄLSKA hetta och chilli. Inte bara tycka om starkt, för detta är STARKT!

Vårt omdöme på detta chips är att man har på Estrella lyckat ta fram ett chips som utmanar och som är intressant. Detta är inget “fredagsmys-chips” och absolut inget för barn. Chipset bör avsmakas av personer som är välmedvetana om vad de ger sig in på, samt använd gärna handskar när du tar i chipset. Undvik att fingrar som rört chipset får kontakt med ögon.

Slutord: Goda, starka as hell!! 10X av 10x

Estrella AB tillverkar och marknadsför salta snacks i Sverige. Estrella har funnits på den svenska marknaden sedan 1950-talet och är ett av de största varumärkena inom snacks. Kontor och fabrik ligger i Angered utanför Göteborg. Estrella omsätter ca 870 Mkr och är 168 anställda. Estrella ägs av Intersnack Group, som är ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.