Annons
Annons

Vinhuset Masis topprankade boxvin uppdaterar sin design

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Odlat och format med omsorg. Fruktigt och modernt, samtidigt med en genuin kulturell bakgrund. Masi Modello Trevenezie kommer från Friuli, norr om Venedig och vingårdarnas namn kommer från den väg som Marco Polo använde under 1300- talet, Stra ‘del Milione.

Jordmånen kring “Stra’ del Milione” är rik på kalkrikt sediment och lera. Masi Modello Trevenezie görs på två lokala druvsorter – Refosco och Raboso Veronese tillsammans med Merlot. Vinet jäser med skalkontakt i 15-20 dagar på ståltank och lagras därefter i 10 månader på både stora och små slavonska ekfat.

Masi Modello Trevenezie står för gemytlighet i en lika nytänkande som klassisk form. Struktur, fräschör, balanserade tanniner och mjuka toner av körsbär, viol och kryddor ger ett mångsidigt och matvänligt vin.

Välgjort och tillgängligt i en lika stilig som smidig förpackning – Masi Modello är modellen för viner från Venetien.

Masi Modello Art nr 2386 Pris: 269 kr

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: 

Till att börja med, Wow vilken snygg design på boxen. Den känns modern och lyxig. 

Detta är ett spännande vin som vi upplever som fruktigt med tydliga inslag av körsbär. Vi tycker att avslutet är väldigt intressant då vi möts av en mycket fin lakritston. Överlag tycker vi att vinet är frisk och somrigt på något sätt. Perfekt att njuta i höst och ta tillbaka lite av sommarens olika minnen!

Vi tror att du ska njuta vinet vid 17 grader, vilket vi valde att temperera vinet till. Vinet fungerar till flertalet rätter. Vi provar och rekommenderar Er att njuta vinet till en kryddigare köttfärspaj. Mycket trevlig kombination, gärna med en finskuren sallad till.

Xperhotelsandtable tilldelar vinet 9X av 10X 

Vinunic AB har sedan 1992 sökt de allra bästa producenterna med kvalitet i fokus. Ett bra vin är en njutning och vi kan idag erbjuda Sveriges största utbud av viner från familjeägda gårdar där hantverket räknas och det finns en stolthet från generation till generation.

Vi som jobbar på Vinunic söker oavbrutet efter det bästa som marknaden har att erbjuda. När ni köper viner från oss så vet vi att ni kommer att få glädje av varje glas!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.