Annons
Annons

Primátor Oktoberfestive Lager

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

För någon veckan sedan lanserades  Primátor Oktoberfestive Lager för tredje gången i Sverige och nu med full distribution i samtliga butiker. Varunr: 11527-01 | pris: 21,90 kr | 500 ml | alkoholhalt på 5,5% | tillgänglighet i samtliga Systembolagsbutiker. Det är en limiterad upplaga om ca. 200 000 flaskor som finns för den svenska marknaden.

Oktoberfestive Lager är en rund, fyllig och krispig tjeckisk lager med toner av honung, halm, bröd och Saazhumlen som ger den en snygg lätt beska i efterspelet. En välbalanserad öl som passar perfekt till husmanskost, kräftorna eller korvar av god kvalité där sältan får ett bra sällskap av beskan. Eller varför inte bara njuta den källarsval som sällskapsdryck när ölsuget slår till. Na zdravi!

.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

En mycket trevligt öl som vi upplever karaktäriseras av dess tydliga maltsmak. Ölen har en fantastisk rund och fin sötma som vi härleder till honung. Ölet har en touch av apelsin som framträder bra i avslutet.

Detta är ett fint höstöl som vi tror passar utmärkt till alla härliga höstgrytor som kommer dukas fram. Vi tror även att ölet kommer passa fint mot jultider. Vi avsmakar ölet till houngsmarinerade revbensspjäll, en kombination som är helt magiskt god.

Vi väljer att temperera drycken till 10 grader, ett gradantal som vi anser att drycken får möjlighet att blomma ut med sin smakpalett.

Xperhotelsandtable tilldelar 10X av 10x

På Moestue har vi en målsättning att leverera alkoholhaltiga drycker av högsta kvalité till den Svenska marknaden genom att ha ett nära, personligt & ansvarsfullt samarbete med alla våra producenter och samarbetspartners.

Fokus ligger på vin och då främst europeiskt från klassiska distrikt och områden.Men då inkluderande är ett vackrare ord än exkluderande, utesluter vi inga drycker oavsett var de kommer från. Kalla oss gärna en totalleverantör av smakupplevelser.

Våra partners är i huvudsak mindre familjeägda företag som delar vår idé om hållbarhet som ledstjärna. De flesta av dem tar hand om sin mark ekologiskt eller biodynamiskt redan idag och många andra arbetar för att lägga om sin produktion.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.