Annons
Annons

Jakobsdals Charkuteri lanserar konceptet Plockchark och gör det enklare att välja svenskt till charkbrickan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu går det att njuta av ett nytt sortiment lufttorkade och rökta charkuterier från Jakobsdals. Delikatesserna är svenska i dubbel bemärkelse. Köttet är svenskt och likaså har inspirationen till flera av smakerna hämtas ur den svenska naturen. Havtorn och björk får ta plats bredvid klassiker som tryffel.

Förpackningen, som också är ny, gör innehållet väl synligt. Upplevelsen blir mer smakfull och det ger en mer rättvis bild av kvaliteten på charkuterierna.

– Vi skivar charkuterierna tunt och packar dem luftigt, så att de blir lätta att lägga upp på charkbrickan, till en sallad eller bara för att sätta guldkant på vilket tillfälle som helst, säger innovationschefen Martin Gustafsson. 

Sortimentet består av Lufttorkad karré, Tryffelsalami, Havtornsalami, Lufttorkad skinka, Björkrökt skinka och Kallrökt skinka. De finns i butik från vecka 17 med ett rekommenderat pris på 39 kronor. 

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande ord:

Här blev vi riktigt imponerade av charkprodukterna. Till att börja med tycker vi det är fantastiskt att man valt förpackningar där produkten blir väl synlig. Vi tycker det ser inbjudande och fräscht ut. Något vi uppskattar med produkten är även att smaken är oerhört bra. Rökta produkterna smakar genuint och skivorna är tunna och det blir snyggt att ta dem direkt ur förpackningen och lägga upp på plockrickan .

Det om vi även uppskattar med dessa produkter och verkligen gör att vi varmt rekommenderar dessa är att produkten finns i flera smaker och har mycket hög kvalitet och med höga fina smaker. En favorit för oss vuxna i testgruppen blev Tryffelsalami. Barnens favorit blev utan tvekan lufttorkad Karré

Xperhotelsandtable tilldelar produktserien 10X av 10X

Företagets fokus är utveckling, produktion och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatesser av högst kvalitet, som är baserad på svenska råvaror. Jakobsdals Charkuteri har idag en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob & Haga-Petter. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 300 MSEK.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.