Sweden Eco – skincare for men – hudvård för den medvetne mannen

Sweden Eco – skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För de som vill ha bra resultat för sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Alla produkter har 100 % naturligt innehåll och är till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. 

Föregående
Nästa

Basen i produkterna är aloe vera och grönt te.De gör produkter effektiva, skonsamma och dryga.Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika. Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA.

Det är RS Biokosmetik som tillverkat svensk naturlig hudvård i 35 år som nu har vidareutvecklat sin herrserie ”Rosenserien for men” och gett den ett eget varumärke: Sweden Eco Skincare for men. Produkterna har fått ett riktigt ansiktslyft vad gäller layout och förpackningar men även innehållet har vidareutvecklats.

 

Sweden Ecos har satsat på att göra en bred hudvård med få produkter, dvs produkterna har många funktioner och användningsområden. Moisturiser är en utmärkt fuktgivare inte bara till ansikte utan även till skägget som blir mjukt och snyggt, till torr hud på kroppen och som handkräm. Refreshing Toner ger en svalkande uppfräschning under dagen och tillför fukt framför datorn. Även perfekt som rakvatten till både ansikte och kropp, minskar risk för hudirritationer.

Det nya varumärket Sweden Eco lanseras och presenteras av Tony Irving på Green Beauty Day 4 maj i Stockholm och Stockholm Beauty Week 13-15 Maj.

 

Sweden Ecos har satsat på att göra en bred hudvård med få produkter, dvs produkterna har många funktioner och användningsområden. Moisturiser är en utmärkt fuktgivare inte bara till ansikte utan även till skägget som blir mjukt och snyggt, till torr hud på kroppen och som handkräm. Refreshing Toner ger en svalkande uppfräschning under dagen och tillför fukt framför datorn. Även perfekt som rakvatten till både ansikte och kropp, minskar risk för hudirritationer.

Det nya varumärket Sweden Eco lanserades och presenterades av Tony Irving på Green Beauty Day 4 maj i Stockholm och Stockholm Beauty Week 13-15 Maj.

TONY IRVING & SWEDEN ECO


Efter att Tony Irving, dansare och koreograf, provat ekologiska hudvårdsprodukter och upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han RS Biokosmetiks VD Carina Swartz och frågade om vi var intresserade av ett samarbete. Det utmynnade i att Tony medverkade i framtagningen av Sweden Eco – i allt från funktion och doft till utseende och storlek på förpackningarna. I slutändan resulterade det i fem produkter som både Tony och RS Biokosmetik är mycket stolta över. Vad gäller innehåll så har Sweden Eco-filosofin 100% naturligt, ekologiskt odlade råvaror och veganvänligt. Tony Irving har ända sedan 6-7 års ålder varit väl medveten om sitt utseende och den roll det spelat för hans karriär som dansare. Hans danslärare förklarade tidigt: ”There is not such a thing as an ugly champion”. Som dansare var han fixerad vid vikt och utseende och gjorde allt som han trodde kunde få honom se yngre och smalare ut. Det resulterade i mycket dålig mat, bantningspiller och både plastikoperationer och botoxbehandlingar. Vid omkring 45-årsåldern kom han i kontakt med människor som förespråkade ekologisk mat och hållbar livsstil och han kom till insikt om att vad man äter och hur man lever påverkar såväl utseende och hur man mår. Tony ändrade både sin inställning och sitt beteende och dag är han lika noggrann med vad han äter som med vad han smörjer på sin hud. För Tony är det viktigt att hudvårdsprodukter ger ett bra resultat, liksom att de håller hög kvalitet och är bra för vår miljö och hälsa. Jag har gjort en resa från en utseendefixerad värld där skönhetsoperationer och botoxbehandlingar var vardag till att leva med insikten om att vad jag sätter på min hud påverkar hela mig. Nu delar jag med mig av hemligheten bakom min strålande hud, Sweden Ecos Skincare for men.”

Deodorant

En ekologisk, mild och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud. Bas av rättvisemärkt aloe vera som mjukgör huden och skyddar mot irritationer. Innehåller naturliga salter som motverkar dålig lukt.

50 ml. 91 % ekologiskt innehåll. Ca pris 205 kr.

Alla produkterna är 100 % veganska.

Xperhotelsandtable har testat deodoranten och såhär tycker testgruppen

En fräsch doft med undertoner citrus och friskheten från gröna äpplen. Deoderanten är mycket vårdanden och torkar in snabbt och bra. Huden lämnas len och produkten skapar inga hudirritationer utan doftar gott och har en mjukgörande effekt anser vi.

Av 10X tilldelas produkten av Xperhotelandtables testgrupp 10X

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produktena effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkäna av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.