Vårens uppfriskande nyhet i chokladhyllan- Lindt Excellence Pink Grapefruit Intense

Njut av intensiv, mörk och len choklad som kompletteras med bitar av solmogen rosa grapefrukt. Lindt Excellence Pink Grapefruit Intense – så tunn, så intensiv.

Föregående bild
Nästa bild

Lindt & Sprüngli som är kända för sin expertis inom sektionen mörk choklad lanserar nu Excellence Pink Grapefruit Intense – perfekt till vår-och sommarsäsongen. Kombinationen av finaste mörk choklad ochbitar av solmogen rosa grapefrukt tar konsumenterna på en härlig smakresa. Som alltid är produkten en kombination av de rikaste aromerna och den bästa kakaon i ett tunt mästerverk.

Våra konsumenter uppskattar kombinationen mörk choklad och innovativa smaker. Vi är därför exalterade över att lansera smaksensationen i Pink Grapefruit Intense som erbjuder en härlig kontrast mellan den fruktiga smaken av rosa grapefrukt och den finaste mörka chokladen,

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om chokladen

Fantastisk choklad är de väl ingen som tackar nej till. Någon som vi alltid förväntar oss av just Lindts Excellences produkter är äktheten, de genuina och riktigt bra chokladsmak. Denna Pink Grapefruit är inget undantag. Denna choklad har hög sötma i sin karaktär. Fantastisk rund och god smak, och små hörliga söta bitar av grape, varsamt inbäddat i chokladen. Detta var verkligen en höjdpunk tillsammans med en stark kopp nybryggt kaffe. Ni bara måste prova denna chokladen.

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.