Goda godisnyheter

Underbart gott vid alla tillfällen

Nya Sportlunch Caramel – laddad med extra god energi

Vårens nyhet från chokladfabriken är ännu en oemotståndlig Sportlunch chokladbar med mjuk och mättande konsistens. Den här gången har den sega kakaonougaten toppats med ett lager flytande kola och omslutits av ett täcke av mjölkchoklad med riskrisp. De olika texturerna bidrar till en smakupplevelse där segt, krämigt och frasigt möts i en härlig kombination. Det givna valet när du behöver lite extra god energi!

Den nya Sportlunch Caramel kommer som en 48 grams dubbel stycksak och den finns redan nu ute i Hemmakvälls butiker. Från vecka 19 kan du hitta den i både service- och dagligvaruhandeln.

Såhär tycker Xperhotelsandtable om chokladen

En mycket god choklad som har den där krämiga kolan i som liksom skänker chokladen det lilla extra och gör den supergod. Vi gillar att man har krisp i chokladen de ger lite extra motstånd. Detta är verkligen en toppenchoklad som man alltid kan ha med sig som energibomb!!

Av 10X tilldelas chokladen av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Gott & Blandat Fizzypop & Co – en bubblande nyhet från Malaco

De omtyckta och ikoniska Gott & Blandat-påsarna får sällskap av en ny ungdomlig och bubblande medlem i familjen: Fizzypop & Co! Produkten är en godisblandning med populära ”fizzy”-smaker som bjuder på en läskande upplevelse.

– En av Malacos populäraste produkter är just Fizzypop och vi märker att många konsumenter gillar ”fizzy”-smaker. Därför är det väldigt roligt att lansera en produkt som möter denna efterfrågan, säger Susanne Harde, Category Portfolio Manager.

Gott & Blandat Fizzypop & Co innehåller godis i flera olika färger och former, varav flera är i skum. De olika ”fizzy”-smakerna är citron, cola, äpple, persika, vattenmelon och bubbelgum. Tillsammans får man läskande smakkombinationer som passar hela familjen.

Gott & Blandat Fizzypop & Co är fri från palmolja. Produkten finns både som en 130 grams påse, en 170 grams påse och en 700 grams påse och går att köpa i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln från vecka 19. Den går redan nu att hitta i Hemmakvälls butiker.

Såhär tycker Xperhotelsandtable om Gott & Blandat Fizzypop

Riktigt roligt att man nu kan köpa en påse av dessa härliga ”poppande” godisar. Detta är verkligen en härliga blandning av smaker och söt och surt i samma. Vi har förkärlek till dessa Frizzypop i testgruppen då alla i princip i testgruppen köper detta när de handlas lösgodis. Så vad ska vi säga! lyckan att de nu finns i hel påse redo att njuta är toppen. Smaken är som alltid en blandning av många härliga syrliga frukter

Av 10X tilldelas Gott & Blandat Fizzypop  av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Exotiskt och läskande i nya Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime

Nu lanserar vi en ny Läkerol YUP Mix med två läskande goda smaker i samma påse. Exotisk mango och lime blir sommarens fräschaste kombination. Tänk exotisk sommarcocktail och läskande isglass i en och samma sockerfria och veganska pastill. Briljant!

Såhär tycker Xperhotelsandtable om Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime

Mycket god liten pastill som kommer i två friska smaker. Vi gillar lime mest, kanske för den är syrlig och faller oss mer i smaken, dvs vi som är äldre i testgruppen. De lite yngre gillar Mangosmaken. Så här är en påse som lätt går att dela med någon eller så äter du alla själv och varierar mellan söt och syrligt i en härlig kombination.

Av 10X tilldelas Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime

 av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Kick Mango – en fruktig lakritsnyhet!

Lagom till sommaren lanseras en ny fruktig smakkombination av den populära lakritskolan Kick från Malaco, nämligen Kick Mango och lakrits. Den gula förpackningen utstrålar solmogen mango och är enkel att ha nära tillhands tack vare det lilla formatet.

Såhär tycker Xperhotelsandtable om Kick Mango – en fruktig lakritsnyhet!

wooow….Vilken härlig och god kombination av lakrits och mango. Det som är speciellt med denna godis att är lakritsen upplevs som mycket fruktig och hela intrycket av godisen blir en smak av mango och lakrits i en söt kombination. Mycket spännande smak. Men du bör gilla lakrits för att uppskatten den godbit!

Av 10X tilldelas L Kick Mango – en fruktig lakritsnyhet!

av Xperhotelsandtables testgrupp 9X


I vårens nyhet bjuder Polly på klassiska svenska godbitar – for a Swedish fika!

Denna gång bjuder Polly på välkända smaker typiska för den internationellt omtalade svenska fikan, en så kallad ”Swedish fika”.

Såhär tycker Xperhotelsandtable om Polly Swedish fika!

Vi upplever att smaken är tydlig på dessa godisar och smaker som man lätt kan identifieras  från fikabordet. Klassiska smaken av blåbärspaj är där och muffins kladdkake-smaken upplever vi som genuin. Detta är verkligen som sommarpåse redo att njuta på stranden, liksom i hängmattan

Av 10X tilldelas Polly Swedish fika!

 av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.