Annons
Annons

Se hit! Snacks – Vegan & Vegetarian Friendly…….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi på Xperhotelsandtable har hittat 3 härliga påsar med snacks samt 3 kaffen som vi verkligen skulle vilja rekommendera Ert att prova. Dessutom är just snackset, “Vegan & Vegetarian Friendly” Så nu kan ALLA njuta. Ingen ursäkt!

Fantastiska smaker, fin kvalitet och vanebildande goda!!

Prova gärna Linsbågar med smak av

Xperhotelsandtable rekommenderar snackset med följande ord

Underbart goda snacks med tydlig sourcream smak. Här tycker vi att man lyckas få fram en krämig och rund känsla över snackets, samt perfekt nyans av löksmaken. Friskt och somrigt smak!

Xperhotelsandtable tilldelar snackets 10X av 10X

Xperhotelsandtable rekommenderar snacks med följande ord: 

Härlig och genuin bacon karaktär på snackset. Här är smaken djup av bacon och vi anser att detta snacks ska medverka på alla sommarens grillfester. Otroligt gott och smakrikt.

Xperhotelsandtable tilldelar snackset 10X av 10X

Xperhotelsandtable rekommenderar snackset med följande ord:

 Wow, vilket tilltugg till sommarens alla drinkar.  Hettan i snackset i kombination med syrligheten ifrån limen, gör att snackset blir förföriskt. Perfekt till festen! Underbart gott till cider, öl och skumpan! Måste provas!

Xperhotelsandtable tilldelar snackets 10X av 10 X

Vi tipsar även om ICED Coffee

Det är inte varje dag man får möjligheten att göra sig ICED Coffee. Men nu har vi hittat denna produkt som vi skulle vilja tipsa Er om. Här finns produkten i tre smaker, Caramel, White Choclate samt Mocha. Enkelt att fylla ett glass med mjölk addera pulvret och i med massor av is. Underbart gott. Vilken smak du väljer, de beror helt på ditt tyckte och smak. Vi anser att alla smaker är goda och bra balanserade. Smakerna tycker vi av de olika tre produkterna är intensiv och fylliga. Vi tycker även att sötman i produkterna är så där , lagom. Något som förvånar oss är att ICED Coffee produkterna är så genuina i kaffesmaken och inte upplevs “blaskigt”

Mycket goda kaffen att njuta i solen i berås i sommar!

Xperhotelsandtable tilldelar serien ICED Coffee 10X av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.