Påsköl med fina och tydliga smaker.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Att kombinera öl med olika maträtter är både spännande och kul. Tänk när man får den där “perfekta” matchen mellan dryck och mat.

Vi har tre olika öl som vi skulle vilja rekommendera Er i påsk. Ölsorterna kommer från Spendrups och vi har hittat vår “Perfekta match”

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Ett öl med mycket fin smak. Här bjuds du på fina toner av torkad aprikos som vi anser är genomgående i detta öl och dess uttryck. Du kommer i avslutet återfinna knäckiga fina nyanserade toner vilket gör ölet intressant och läskande. Notera gärna att ölet trots dess söta uttryck upplevs som runt lent och just sött med en tydlig beska. Vi tempererar ölen till 8 grader och anser att det gradantalet gör att drycken kommer till sin rätta med sin smakpalett. 

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9X av 10X 

Passar till. Njut ölen till lammracks och kryddiga korvar från påskbordet.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Mycket fint öl med en fin fyllighet. Ölen har rostade inslag som uttrycker sig i en mustig smak.  Djupet ligger i tonerna från torkade frukt. Vi uppskattar en fina och tydlig beska som ölen bjuder på. Ett öl som är balanserad till perfektion

När hantverk blir perfektion!

 

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10X 

Passar till: Detta är ett öl som passar rostbiffen på påskbordet och den lite fetare maten. Mycket god till rökt lax.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Spännande öl som har en mycket fin smak och som är ett fantastiskt bra val av öl som du söker ett alkoholfritt alternativ i påsk. Här har man inte kompromissat med smaken trots att ölet är alkoholfritt. Vi upplever ölet som fylligt och knäckigt. Relativt rund i sin smak och uttryck. Perfekt beska i detta alkofria öl!

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9X av 10X 

Passar till: Detta öl är utmärkt till ägghalvor och sillen!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.