Ett perfekt påskgodis – Dragé Egg Mini

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Cloetta vill fortsätta utveckla påsken genom nya traditioner och lanserar nu Dragé Egg Mini, en nutida version sprungen ur de klassiska Dragé Eggen. Passar perfekt i påskägget!

– Nya Dragé Egg Mini bjuder på en färgsprakande blandning av gelégodis med krispigt skal, i 18 läskande smaker, berättar Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta. Den härliga smakupplevelsen sträcker sig från äggets inre gelékärna och ända ut i det krispiga skalet. Nyheten passar perfekt i påskägget och med alla de läckra smakerna i påsen kan hela familjen hitta sin favorit!

Dragé Egg Mini kommer i en 150-gramspåse och finns i butik lagom till påsk. De olika smakerna i påsen är äpple, banan, björnbär, blåbär, körsbär, cola, kiwi, citron, lime, passionsfrukt, persika, päron, ananas, hallon, jordgubb, jordgubbssmoothie, mandarin och vanilj. Dragé Egg Mini är gelatinfri och innehåller inga artificiella färgämnen och aromer. Det rekommenderade konsumentpriset är 19,90-24,90 kr.

Xperhotelsandable rekommenderar godhet med följande ord: 

Dessa godisar är så himla goda. Ett godis som är perfekt för påskägget. Det som slår oss mest med dessa godisar är att de är genuint smakrika av sina smaker. Ytan är något krispig, och innehållet är segt och mjukt. Mycket goda och känns såååå färska. Vår favorit bland smakerna är nog den gröna som har en frisk och god smak av vattenmelon. 

Detta godis är för oss ett godis som vi gärna också äter både före och efter påsken. Hoppas på att det kommit för att stanna.

Xperhotelsandtable tilldelar godiset 10X av 10X

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.