Frukostjuicen. Mild Orange – sötare, lenare, godare…..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu utökar God Morgon® sitt sortiment med en efterlängtad nyhet, Mild Orange – en mild apelsinjuice helt utan fruktkött. Ett härligt tillskott till frukostbordet som passar
hela familjen, såväl vuxna som barn.

God Morgon® Mild Orange är en bäst-i-test* vinnande apelsinjuice med en mild smak utan fruktkött, som består av 100% pressade apelsiner, odlade på gårdar som uppfyller särskilda krav på hållbarhet.

– God Morgon® är mest kända för sina juicer med fruktkött. Så därför känns det extra roligt att kunna presentera ett alternativ utan fruktkött. Dessutom har nya Mild Orange gjorts på apelsiner med lägre syrlighet och får därför en mildare smak

® som passar extra bra till barnen, säger Ida Kjelledal, Brand Manager, God Morgon .

Mild Orange är pressad på apelsiner från gårdar med extra fokus på hållbarhet. Detsamma gäller alla konventionella apelsinjuicer från God Morgon®. Alla gårdar som levererar apelsiner till God Morgon måste efterleva kraven kring hållbara odlingsmetoder. Företagets mål är att all produktion av frukt- och grönsaksjuicer, puréer och koncentrat ska vara hållbart odlade 2030.

I samband med lanseringen av Mild Orange vill God Morgon® även uppmana konsumenter att vara med och bidra till en mer hållbar framtid genom att samla olika initiativ under hashtagen #godmorgontillsammans.

– Mild Orange är ett bra val för den som vill bidra till att göra hållbara val och göra något gott för världen vi lever i. I samband med lanseringen och den lekfulla designen på förpackningen vill vi på ett naturligt sätt lyfta ett viktigt ämne och skapa samtal som vi hoppas ska engagera hela familjen, säger Ida Kjelledal.

*Smaktest av apelsinjuicer utan fruktkött med fem konkurrerande varumärken. Utfört av Norstat i september 2020 med 200 konsumenter.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord.

Denna juice är mycket god. Passar perfekt som juice på morgonen vid frukosten. Juicen är len och har ett mycket sött uttryck. Vi uppskattar att juicen är just söt utan att bli för sliskig. Vi upplever smaken som fräsch, frisk och med tydlig smak av solmogen apelsin.

Barnen i testgruppen uppskattar juicen och beskriver den som just,  mild med mycket smak av apelsin och inte sur.. 🙂

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9X av 10X

God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice och spännande blandsmaker. God Morgon® använder bara solmogen och noga utvald frukt i sina produkter och lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000. I dag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.