Annons
Annons

Lyxigt knäcke till alla tillfällen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Knaprigt tunnknäcke med smak av örter och frön samt Knaprigt lövtunt knäcke med smak av Fänkål och Bovete

Tre Kullor är ett  hantverk och en speciell känsla förpackat i helt nytt bröd från Leksands Knäckebröd. Den goda smaken från de naturliga råvarorna och vattnet från vår egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt ny del av bageriet där vi sätter degarna för hand och gräddar sedan på plåtar i Konditoriugnar.

Så här tycker Xperhotelandtables testgrupp om smaken örter och frön

Ett väldigt fint och gott knäckebröd med fin smak av örter och frön. Vi älskar att knäckebrödet är lövtunt och har en fantastisk god konsistens och krispighet. Vi rekommenderar att du till detta brödet är generös med riktigt smör på dess ovansida och gärna ett smör med extra salt eller varför inte strö över lite flingsalt på smöret. Brödets smak förhöjs något otroligt med saltets kombination. Vi tycker inte man behöver något pålägg för detta knäckebröd klara sig helt toppen på egen hand

Av 10X tilldelas detta knäcke av Xperhotelandtables testgrupp 9X

Så här tycker Xperhotelandtables testgrupp om smaken Fänkål och Bovete

Här är ett knäckebröd som har otroligt fina och höga smaker. Smaken av Fänkål är genomgående och ligger högt i eftersmaken också. Man känner av de fina bovetet vilket ger det hårda knäcket en viss rund och fin smak. Vi tycker väldigt mycket om kombinationen av knäckes smak, vilket vi tror passar som frukostknäcke liksom knäcke på ett ostbricka. Prova dig gärna fram med detta knäcke de finns nog flera tillfälle då detta knäcke kommer passa in. En viktigt detalj. Du måste har lite förkärlek till Fänkål för att uppskatta smaken! eller så lär du dig älska fänkål efter att smakat detta knäcke..

Av 10X tilldelas detta knäcke av Xperhotelandtables testgrupp 10X

 

Om företaget

Äkta njutning sedan 1817Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden och vi bakar fortfarande efter samma hemliga familjerecept som Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Men så är vi också leksingar och med dalmasars envishet och traditionskänsla har vi hållit fast vid det enkla och ursprungliga.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.