Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

DOT SHOT finns nu På Westbergs Livs, Sandhamn,Sands Hotell Sandhamn och Ornö Bröd Bod.

Gurkmeja bidrar till att skydda kroppen mot oxidativ stress och har antiinflammatoriska egenskaper. Den innehåller endast naturliga ämnen och har en uppfriskande lime smak. Nu för första gången som dryck för bättre effekt – DOT SHOT (70 ml). 

DOT SHOT - The Do You Good Shot!

DOT SHOT innehåller vattenlösligt extrakt från gurkmeja vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen än tabletter eller kapslar med gurkmeja extrakt.

DOT SHOT är det sista man dricker innan det är dags att sova, DOT SHOT hjälper kroppen att återhämta sig under natten vilket gör att man kan vakna pigg och fräsch.

DOT SHOT – The Do You Good Shot!

Dot Shot är en ny superprodukt på marknaden, producerad i Indien, en unik Gurkmeja (kurkumin) dryck,  för första gången på marknaden har man lyckats att framställa en flytande Gurkmeja dryck som har en 39 gånger högre upptagningsförmåga i kroppen än alla andra Gurkmeja produkter som finns på marknaden, varje Dot Shot flaska på 70 ml motsvarar alltså ca 13-15 kurkumin tabletter som nu finns att köpa, eller ca 250 gr färsk Gurkmeja.

Joacim Folkesson, EVP Marketing & Sales

 – Dot Shot är en utmärkt produkt för Hotell och Restaurant gäster, förutom sina unika antiinflmatoriska och antioxidanta egenskaper har den en förmåga att motarbeta de negativa effekterna av bland annat alkohol, när man dricker alkohol skapas ett ämne i levern som heter Acetaldehyd  vilket är de giftiga ämne som kommer från alkohol, Dot Shot påskyndar processen för levern att göra sig av med Acetaldehyd vilket innebär att man kan vakna pigg och fräsh på morgonen om man druckit Dot Shot som en sista dryck innan man somnat, säger  Joacim Folkesson, EVP Marketing & Sales

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om produkten

Här är en shot som verkligen överraskar oss i testgruppen. Vi har provat många olika ”nyttiga” liknande produkter. Det som slår oss med denna produkt är att den har en fin smak som har smaken och Gurkmejram och en lätt ton av lime. Detta gör att drycken välkyld blir fantastiska shot på morgonen, efter träning, eller så när de önskas. Vi upplever drycken som lättsam och lätt att tycka om och förstår varför den blivit som omtyckt. Mängden i flaskan är perfekt också. Man ”shotar” den lätt i två klunkar. Vi tycker även att drycken har en mild och god eftersmak. Riktigt bra och fin produkt med den fantastiska krydda Gurkmejram som sin grund 

Av 10X tilldelas produkten av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Om företaget

Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners i övriga Skandinavien marknadsför och distribuerar vi egenvårdsprodukter på den skandinaviska marknaden.   

Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på den nordiska marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter.

www.pharma-way.com

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.