Godis som passar påsken och alla andra dagar….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

En storfavorit och riktig retroklassiker gör comeback i lösvikten. Candy People lanserar Syrliga och Salta kulor. En hård karamell som väcker många minnen från barndomen har äntligen väckts till liv igen och går snart att hitta i lösviktshyllan. 

Candy People lanserar Syrliga och Salta kulor! Denna produkt väcker många nostalgiska minnen från barndomen när kulorna lanserades av karamellpojkarna, och fanns då i små plaströr på 6st kulor i en mängd olika smaker. Candy People återupplivar nu dessa hårda karamellkulorna som 2-pack i lösviktsegmentet.

– Det är kul att kunna ta tillbaka storsäljande klassiker som våra konsumenter efterfrågar och längtar efter. Vi lyssnar alltid på vad våra konsumenter vill ha och försöker vara så lyhörda som möjligt. Vi hoppas Syrliga och Salta kulor kommer bli uppskattade. – Martin Mattsson, Marknadschef

Xperhotelsandtable rekommenderar kulorna med följande ord: 

Nostalig är verkligen ett ord som vi vill framhäva i detta sammanhang. Vi äldre i gruppen älskar dessa små godisar. De syrliga är syrliga med tydliga smaker och den salta är salta och med en fin lakritssmak. Detta är godis som är perfekt att njuta i påsk i påskägget. Men tänk på att de är hårda och inte alls av den mjuka karaktären 

Xperhotelsandtable rekommenderar tilldelar kulorna 10X av 10X

Candy Peoples klassiska Original series växer nu och blir ännu större. Efter att Sura Colanappar i påse snabbt blev en favorit så lanseras nu somriga Sura Vattenmelonnappar. Original Series är en samling godispåsar där Candy People har förpackat det bästsäljande lösviktsfavoriterna i portionspåsar. Alla produkter i denna serien är både veganska och palmoljefria.

Ännu en sur och somrig lösviktsfavorit gör intågande i den omåttligt populära Original Series från Candy People. Sura Vattenmelonnappar känns som en ren sommardröm när den tydliga vattenmelonsmaken sprider sig i munnen. Dessa fruktiga och sura nappar kompletterar fint de redan storsäljande Sura Colanapparna. I hela Original Series serien ingår idag redan Sura Minijordgubbar, Sura Colanappar, Sura Regnbågsbitar, Sura Vattenmelonbitar och Söta Hotlips.

Candy People vill göra godis tillgängligt för fler och utvecklar därför ofta sitt veganska sortiment där Original Series är en stor del. Att göra en produkt vegansk innebär oftast att välja pektin eller vetestärkelse framför gelatin, samt att välja färgämnen från frukt och grönt.

Xperhotelsandtable rekommenderar godiset med följande ord:

Det som slår oss med dessa nappar är de genuina smak av just vattenmelon. Mycket goda och smakrika. Att man valt att prägla napparna med ett syrlig uttryck gör det hela till en spännande uppleves. Vi älskar dessa nappar och tror att du också kommer göra de. Prova dessa i påskägget i år. Vi lovar dig att du inte kommer ångra dig.

Xperhotelsandtable tilldelar nappar 9X av 10X

 

Visst känner du igen chokladen RIGI. Vi på Xperhotelsandtable har fått upp ögonen för den igen då den återigen går att inhandla i butik. Riga har utvecklat sina produkter men har inte gått i från sitt sign på en fin lite chokladbit med underbar smak. 

Xperhotelsandtable rekommenderar dessa två produkter från RIGI.

RIGI Mini består av 4st mjölkchokladsticks som har  en len och krämig mjölkcreme på insidan. Detta är två världar som blir komplett. Den härliga chokladsmaken och den fina smaken av RIGI choklad. Mums 

Vi har även provat RIGI Karamell där knäckigt karamellcrisp tar chokladen till nästa nivå. Detta blir en liten favorit hos oss för detta är otroligt gott och perfekt liten chokladbit att unna sig precis när som helst

Xperhotelsandtable tilldelar chokladbitarna 10X av 10X 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.