I år det – Äpple & Kanel i tuben!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Kavli har varje jul sedan 2007 kommit med nya ädelostsmaker som passar perfekt till pepparkakan och glöggminglet. Smakerna har varit allt från Cognac och Punsch till fruktigt granatäpple och julkrydda. Det spekuleras nyfiket varje år flera veckor före advent om vad som skall komma. 2021 års nyhet är julsmaken Äpple & Kanel.

Pricken över i:et för glöggmingel och myskvällar

Mörka höstkvällar lyser bäst upp av värme och gemenskap i goda vänners lag, och inget glöggmingel är komplett utan ädelost och pepparkaka. Många föredrar plock som kräver små förberedelser. Tuberna är perfekta för ändamålet. Kräver inte kyla och det är lätt att alltid vara förberedd med en tub hemma om man får väntade eller oväntade gäster. Bland de olika julsmakerna kan alla hitta en egen favorit och det är lätt att addera smak och variation, säger Annika Skardal, Brand Manager, O. Kavli AB.

Kavli fortsätter under 2021 med tema inom det fruktiga och söta spåret och lanserar två smaker.

ÄdelOst Äpple/Kanel 175g Limited edition

Frukt och ädelost är en traditionell kombination på ostbrickan. I år är årets smak Äpple/Kanel en fräsch och julig smakkombination i mild grönmögelostbas. Den pigga smaken kommer från fina söta äppelbitar och kanel. Fetthalt 20%.

SaffransOst 175g Limited edition

En efterfrågad favorit är Saffransost. Ett alternativ till traditionell ädelost och passa lika bra till pepparkakan. SaffransOst är tillverkad av mild krämig ost och smaksatt med äkta saffran. Den lena saffranssmaken kombineras med farinsocker för sötma tillsammans med en knivsudd cayenne för en underton av hetta.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.