Dufvenkrooks glöggen – Blodapelsin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lagom till årets mörkaste tid presenterar Dufvenkrooks en ny smak i glöggfamiljen. Dufvenkrooks Blodapelsin är en lättvinsglögg gjord med kärlek till glöggens historia och har även en fot i framtiden.

Den friska tydliga blodapelsinsmaken balanseras av traditionella glöggkryddor och ger en traditionell glögg i modern tappning.

”DEN RÄTTA BLANDNINGEN AV STYRKA, SMAK OCH TRADITION”

Det är glögg som utgår från tradition och sätter smak, innovation och kvalitet i fokus. Glögg som baseras på fina viner och spetsas med rena, naturliga aromer. Dufvenkrooks sortiment består av lättglögg, vinglögg och starkvinsglögg.

Dufvenkrooks övriga sortiment av lättvinsglögg består av Dufvenkrooks Original Ekologisk, en röd lättvinsglögg baserad på rött ekologiskt vin kryddat med traditionella glöggkryddor, såsom kryddnejlika, kanel och ingefära.

Dufvenkrooks Original Vit Ekologisk, en traditionell vit lättvinsglögg baserad på vitt ekologiskt vin och kryddad med traditionella glöggkryddor. Glöggen har tydliga toner av citrus som gör den frisk och är ett bra komplement till den röda lättvinsglöggen.

Utöver dessa trotjänare återfinns tidigare års smaksatta storsäljare Dufvenkrooks Hjortron samt Dufvenkrooks Chili & Choklad.

Finns i välsorterade dagligvarubutiker under glöggsäsongen.

Volym: 750 ml

Alkoholhalt: 2,2%

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.