Superladda huden med Elemis Dynamic Resurfacing Super-C serum

Dynamic Resurfacing Super-C har en hög koncentration av aktiva ämnen. Detta lätta serum kombinerar Elemis patenterade Tri-Enzyme teknologi med ett kraftfullt C-vitaminderivat för att jämna ut och synbart förfina hudens utseende. Huden upplevs jämnare då pigmenteringar, mörka fläckar, porer och glåmighet reduceras. Huden upplevs jämnare och friskare.

Patenterad Tri-Enzym Teknologi ELEMIS patenterade Tri-Enzyme Teknologi hjälper till att effektivt avlägsna gamla hudceller som samlas på hudytan utan att skada dess känsliga fuktbarriär.

Natriumaskorbylfosfat Ett stabilt C-vitaminderivat, denna högpotenta antioxidant neutraliserar oxidativ stress och fungerar som barriärskydd samt stimulerar kollagensyntesen.

Rödklöverextrakt Utvinns från rödklöverblommor som är kända för sina renande och balanserande egenskaper. Ger även god effekt på att minimera synliga porer för en jämn hud.

Extrakt av medelhavsmullein Dessa blommor kan samla in UV-ljus och med hjälp av en enzymatisk extraktionsprocess kan detta växtfytokomplex förbättra hudens utstrålning och lyster.

Schweizisk blandning Unik kombination av sju växtextrakt från Alperna som bidrar till hudens naturliga lyster och en jämnare hudton.

Synliga resultat

  • Kliniskt bevisat* att reducera pigmentering, mörka fläckar och ojämn hudton.
  • Kliniskt bevisat* att förbättra lyster.
  • 97% upplevde att produkten fick deras hud att upplevas ljusare**
  • 96% upplevde att produkten att hudstrukturen såg jämnare ut**
  • 95% upplevde att produkten förvandlade deras glåmiga hud att få mer lyster.

Oberoende klinisk prövning 2021. Resultat baserat på 90 (30 per grupp) friska kvinnliga och manliga frivilliga under 28 dagar.
* *Oberoende användare, kombinerat resultat av två oberoende 4 veckors prövningar – JRC2009, UK, 2021 på 52 deltagare och STU6102, USA, på 56 deltagare.

Rek pris 1259 kr / 30 ml

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.