Slay all day med The Body Shops nya makeup-produkter för en jämn bas & perfekt finish!

Under 2023 kommer The Body Shop att lansera en helt ny, färgsprakande makeupkollektion. Först ut är en basprodukt och en finishprodukt – Hemp Serum-in-Primer och All Day Long 3-in-1 Makeup Setting Spray.

PRIME TIME

Fördelarna av ett serum och funktionen av en primer; Hemp Serum-in-Primer är ett hybridserum i ikoniska Hemp-serien som är det bästa av två världar – huden återfuktas och preppas för en fräsch och stabil makeup som håller länge.

Hemp Serum-in-Primer skapar en slät och jämn bas för bättre applicering av makeup. Den hjälper till att skydda och vårda din hud från effekterna av dagliga miljöaggressorer som uttorkande väder och föroreningar. Serumet är veganskt och 97% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Den lätta formulan hjälper till att förbereda och göra huden fyllig, vilket skapar en slät bas för bättre applicering av makeup som sedan håller sig på plats upp till 12 timmar.

Med innehåll av bland annat hampafröolja, edelweissextrakt och Community Fair Trade-producerad aloe vera återfuktar, vårdar och skyddar serumet din hud hela dagen. Hyaluronsyran hjälper dessutom till att bevara och låsa in hudens fukt. Denna 2-i-1-hybridprimer är den ultimata allt-i-ett-förberedelsen för din makeup.

30ML, 295:-


HOW TO USE
Massera in några droppar på huden innan du lägger din makeup. Om du inte använder makeup kan du applicera några droppar på huden innan din fuktkräm så att det får jobba precis som ett serum.

HIGH ON HEMP
Sedan 1992 har The Body Shop tagit tillvara på hampafröoljans vårdande och återfuktande egenskaper. Hampafröoljan köps från ett jordbrukskooperativ i Frankrike som odlar hampa på ett sätt som berikar den lokala miljöns biologiska mångfald och skapar viktig livsmiljö för djurliv. Jordbrukarna använder alla delar av växten, bland annat för att tillverka hållbart byggmaterial.

SLAY ALL DAY

Förstärk din dagliga rutin med nya All Day Long 3-in-1 Makeup Setting Spray – en formula med en fin mist som återfuktar och skyddar huden, och fixerar din makeup så att den håller all day long. Sprayen är vegansk, parfymfri och 93 procent av ingredienserna är av naturligt ursprung. Den fixerar och förlänger makeupens hållbarhet i 8 timmar och ger din hud en omedelbar återfuktning. Passar till alla hudtyper, även den känsliga.

Fixering, återfuktning och skydd mot blå ljus är sprayens tre superkrafter. För att skydda huden mot effekterna av blått ljus från elektronik används superingrediensen buddlejaextrakt, en växt som är känd för att ge UV- och IR-skydd.

100ML, 195:-

HOW TO USE
Sprayen kan användas både innan och efter du applicerar din makeup. Skaka produkten ordentligt före användning för att blanda innehållet ordentligt. Spraya cirka 15 cm från ansiktet på rengjord hud innan du applicerar din makeup, och- eller efter avslutad makeuprutin.

MIRACLE OIL
All Day Long är berikad med återfuktande och skyddande moringafröolja som är Community Fair Trade-producerad av vår partner Asili Natural Oils i Rwanda. Handeln ger en hållbar inkomst till lantbrukare i de torra östra regionerna av Rwanda, där inkomstmöjligheterna är små. Fröoljan kommer från moringaträdet vars grenar skapar ett tak där de växer, vilket skyddar grödorna under träden från Rwandas heta sol och hjälper dem att frodas. Jordbrukarna odlar och handplockar fröskidorna från moringaträdet och använder sig av en process som kallas “kastning” för att skilja fröna från skidorna.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.