Ny BB cream till makeupsortimentet!

Hudvårdande ingredienser med utjämnande egenskaper – nya Second Skin Tint är en BB cream där hudvård och makeup möts. Känslan? Som din hud fast bättre!

Nya Second Skin Tint har en flytande, silkeslen formula och kommer i tolv nyanser fördelat i fyra familjer med tre undertoner; light, medium, tan och deep i kall, varm och neutral nyans. 98 % av ingredienserna är av naturligt ursprung, bland annat det handproducerade Community Fair Trade-sheasmöret från Ghana och moringafröoljan från Rwanda som skyddar och återfuktar huden i 24 timmar.

Second Skin Tint passar alla hudtyper, även den känsliga. Den är perfekt att använda på egen hand när man vill ha en lätt, naturlig täckning, men ändå uppnå en “osminkad” look. Dessutom förser den huden med en fin lyster. Second Skin Tint kan även användas som ett första steg innan applicering av foundation.

 
Tuben är tillverkad av 95 % PCR-aluminium och är fullt återvinningsbar, inklusive locket.

________

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.