Tre effektivt lugnande och barriärstärkande nyheter från Murad

Möt Soothing Oat and Peptide Cleanser, Daily Defense Cream och Quick Relief Moisture Treatment.

EXASOOTHE Soothing Oat and Peptide Cleanser
En cleanser för känslig och hud. Den rika formulan innehåller peptider som rengör huden micellärt, vilket effektivt avlägsnar makeup och orenheter utan att torka ut huden. Lugnande havre och näringsrikt sheasmör återställer hudens barriär och håller den balanserad, återfuktad och hälsosam.

Nyckelingredienser
Micellära rengöringspeptider: Har skonsamma rengöringsegenskaper för att ta bort smuts och överflödig olja med minimal irritation.
Havreextrakt:
Rik på antioxidanter och har lugnande egenskaper.
Sockerkomplex:
Sockerarter från majs som har likheter med hudens Natural Moisturizing Factor (NMF) ger rik återfuktning även efter
sköljning.

Rek pris 499, 200 ml
Lanseras 15 maj 2023.

EXASOOTHE Daily Defense Cream – för ansikte och ögonområde
Daily Defense Cream är ditt dagliga skydd mot rodnad och känslig hud. Havre har en direktverkande lugnande effekt, medan sheasmör och niacinamid låser in fukt för att stärka hudens barriär vilket förebygger torrhet och känslighet. Resultatet är en balanserad, återfuktad och hälsosam hud. Passar perfekt för en känslig hud. Kliniskt bevisad att på 7 dagar lugna rodnad, obekväm och torr hud.*

Nyckelingredienser
1% kolloidal havre:
Kliniskt bevisad att minska irritation och klåda i huden.
Niacinamid: Stärker hudens barrirär och bibehåller fuktnivån.
Mondo grass sockerextrakt: En unik blandning av ceramider, mondo grass socker och hyaluronsyra ökar produktionen av fukt och stärker hudens barriär.
Havrelipider: Dämpar irritation och stärker hudens lipidbarriär.

Rek pris 699 kr, 50 ml
Lanseras 15 maj 2023.
*Result från testpanel i klinisk studie. Deltagarna var mellan 24-59 år.

EXASOOTHE Quick Relief Moisture Treatment – för ansikte, ögonområde och kropp
Quick Relief Moisture Treatment är en snabbverkande behandlande kräm som direkt lindrar irritation, utslag och obehag på en eksembenägen hud. Tillsammans med physalis och havrelipider har krämen en kliniskt bevisad lugnande och återställande effekt. En lyxig kräm som sjunker in lätt och lämnar huden mjuk och lugn. Kliniskt bevisad att på 7 dagar lugna obekväm, rodnade eller
kliande hud.**

Nyckelingredienser
5.0% kolloidalt havre: Välkänd, lugnande ingrediens som hjälper att förbättra hudbarriären och lugna irritation. Återfuktar torr/ kraftigt torr hud. Minskar kliande hud orsakad av torrhet.
Physialisextrakt
: Fytosterol som minskar irritation i huden, lugnar, dämpar synlig rodnad & återfuktar huden.
Havrelipider:
Ett komplex som innehåller fettsyror, cermaider, fosforlipider & steroler som hjälper förnya & skydda hudens lipidbarriär

Rek pris 599, 50 ml
Lanseras 15 maj 2023.
*Resultat från testpanel i klinisk studie. Deltagarna var mellan 24-59 år.

Om Murad
Inspirerad av Dr Murads livslånga engagemang för vetenskapligt baserad hälsa, skapar Murad vetenskapligt dokumenterade
produkter och upplevelser, inte bara för en sundare hud utan också för ett mer hälsosamt liv. Murad behandlar hud utifrån fyra hörnstenar för välmående, både kroppsligt och själsligt: 1) “eat your water,” 2) “awaken your body,” 3) “be kind to your mind” och 4) “nourish your skin” med högpresterande produkter och formuleringar

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.