Gåvoboxar för rogivande stunder – perfekta att ge bort!

MON|SUN’s lyxiga presentaskar med välgörande produkter för både kropp och själ är perfekta gåvor när du vill skämma bort dina nära och kära med rogivande stunder. En uppskattad present inte minst inför mors dag! Nu presenterar MON|SUN två nya gåvoboxar till det ordinarie sortimentet; Weekly Treatsoch Daily Healers, som innehåller välgörande och behagliga produkter för sparutinen, liten som stor.
 
MON|SUN WEEKLY TREATS 
Sätt guldkant på din dagliga hudvårdsrutin med denna lyxiga gåvobox som är fylld med tre välgörande produkter för hela kroppen; duschskum, kroppslotion och handkräm. Duschskummet och kroppslotionen ingår in MON|SUN’s serie Calming Oats som är berikad med lugnande och återfuktande havre som stärker huden.
 
I gåvoasken hittar du Friday Foaming Biss Calming Oats, en härlig duschgel som förvandlas till ett lyxigt skum. After Hour Body Lotion Calming Oats, en rik och krämig kroppslotion som ger ett återfuktat resultat. Nighttime Wonder Hand Cream Mineral & Moist, en nattbehandling för dina händer som gör de mjuka och lena.
 
Pris: 329 SEK
 
MON|SUN DAILY HEALERS 
Ett härligt gåvokit för händer och fötter som innehåller Velvety Weekdays Calming Oats Hand Balm och bästsäljaren Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask. Denna duo är berikad med lugnande havre som återfuktar, fräschar upp och mjukgör händer och fötter från morgon till kväll, alla dagar i veckan. Har även en lyxig aromatisk doft av jasmin, fikon och vetiver. 
Velvety Weekdays Calming Oats Hand Balm är den perfekta on-the-go produkten för sammetslena händer, inte minst under årets kalla månader då de lätt blir torra. Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask är en fotmask med rik och fluffig formula. Med vårdande lugnande havre och exfolierande enzym påskyndas hudens cellförnyelse över natten. Resultatet är silkeslena fötter. 
 
Pris: 199 SEK

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.