Margretetorps Gästgifvaregård lyfter sin service med Gympak

Margretetorps Gästgifvaregård, en idyllisk pärla belägen på Bjärehalvön, är stolta över att meddela sitt senaste initiativ för att förbättra gästupplevelsen. I ett samarbete med företaget Gympak, introducerar Margretetorps Gästgifvaregård träningsutrustning på utvalda rum och för utlåning via receptionen, vilket ger gästerna möjligheten att träna både på sina rum och i den fantastiska omgivande naturen. Dessutom kommer gästerna kunna hyra eller köpa Gympaks träningskläder, vilket ger dem tillgång till högkvalitativ utrustning och kläder under sin vistelse.
 

Margretetorps Gästgifvaregård, känt för sin charm och sitt historiska arv, har länge varit en favoritdestination för dem som söker lugn och avkoppling. Med sina 58 bekväma rum och en spektakulär utsikt över det skånska landskapet, erbjuder gården en unik upplevelse av svensk gästfrihet. Nu tar de ett steg längre genom att tillhandahålla Gympaks träningsutrustning till sina gäster.

Nirmal Csaszar, VD på Margretetorps Gästgifvaregård, uttrycker sin entusiasm över det nya tillskottet: “Vi är lyriska över Gympak. Detta är en av de pusselbitar som behövts eller saknats. Vårt mål är att alltid ge våra gäster det lilla extra, och med Gympak kan vi nu erbjuda en fullständig upplevelse av välmående och komfort.”
Innovativ träning i enastående natur
Trots att Margretetorps Gästgifvaregård inte har ett gym, gör de nu träning tillgängligt på ett unikt sätt. Gästerna kan nu njuta av träningspass direkt på sina rum eller ute i den vackra naturen som omger gården. De natursköna omgivningarna erbjuder otaliga möjligheter för utomhusaktiviteter, och med Gympaks utrustning blir det enklare än någonsin att hålla sig aktiv och frisk. Dessutom kommer gästerna ha möjlighet att köpa eller hyra Gympaks träningskläder, vilket gör träningen ännu mer tillgänglig och bekväm.

General Manager Martin Millefors säger: “Vi fick nyligen upp ögonen för Gympaks erbjudande och ser mycket fram emot att kunna erbjuda våra gäster en ny typ av service. Detta initiativ passar perfekt in i vår vision om att skapa en plats där gästerna kan koppla av och njuta av livet fullt ut.”
 
En wow-faktor för gästerna
Receptionsansvarig Jasmine Blom delar sin entusiasm: “Att erbjuda detta känns solklart. Vi vill ge våra gäster en service som överträffar deras förväntningar, och Gympak hjälper oss att göra just det.”
 
Upptäck Margretetorp
Förutom den nya träningsmöjligheten erbjuder Margretetorps Gästgifvaregård en rik historia och charm som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Med sin vackra trädgård, utsökta restaurang och närhet till attraktioner som Kullaberg och Båstad, är detta en destination som verkligen har något för alla.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.