Locobase Itch Relief Coolmousse – lugnar omedelbart irriterad och kliande hud

Klåda är ett vanligt besvär hos personer med torr hud och atopiskt eksem. Men det finns hjälp att få. I februari lanseras ett tillskott i Locobase-familjen. Nya Itch Relief Coolmousse ger en omedelbar svalkande och lugnande känsla på huden och kan användas för både kropp och ansikte. Samtidigt lanseras uppskattade Eczema Cream i en ny större förpackning.

”Locobase gör det mindre problematiskt att leva med problemhud genom kliniskt testade produkter. Serien erbjuder förebyggande och barriärstärkande hudvård för att förlänga de besvärsfria perioderna. Nya Locobase Itch Relief Coolmousse är en kompletterande produkt som ger en omedelbart klådstillande effekt”, säger Frida Svedberg, Marketing Manager på Karo Healthcare.

Februarinyhet på apotek! Locobase Itch Relief Coolmousse – svalkar och lugnar irriterad och kliande hud

Torr, irriterad och kliande hud kan begränsa livet och vardagen. Nya Locobase Itch Relief Coolmousse ger en omedelbar svalkande och lugnande känsla på huden. Den milda och behagliga moussen dämpar klåda samtidigt som den återfuktar huden. Tack vare det innovativa mousseformatet är produkten lätt att applicera och går snabbt in i huden utan att kladda. Locobase Itch Relief Coolmousse är oparfymerad och fri från kortison. Den kan användas över hela kroppen – även i ansiktet. Passar hela familjen: vuxna, barn och spädbarn.

Tips! Applicera moussen varsamt på det drabbade hudområdet. För en extra kylande effekt, förvara produkten i kylskåpet. Locobase Itch relief Coolmousse kan användas så ofta det behövs.

Locobase Eczema Cream – kortisonfri specialkräm för lindrigt och måttligt atopiskt eksem

Runt en miljon svenskar är drabbade av atopiskt eksem och under vinterhalvåret är det extra vanligt med försämringsperioder.1 Nu finns Locobase Eczema Cream i två storlekar – 30 g och 60 g. Krämen passar dig som föredrar ett kortisonfritt alternativ för behandling av symtom vid lindrigt och måttligt atopiskt eksem. Den minskar klåda, torrhet och rodnad och har kliniskt bevisad effekt. Locobase Eczema Cream mjukgör och återfuktar torr hud och absorberas snabbt. Den kan användas av vuxna, barn och spädbarn – såväl på kroppen som i ansiktet.

Vintertips! Klassikern Locobase Repair – reparationskräm för mycket torr och sprucken hud

Ta hand om huden i vinter med hjälp av en långvarigt återfuktande kräm för hela kroppen. Favoriten Locobase Repair har använts i generationer mot mycket torr och sprucken hud, samt som kompletterande hudvård vid atopiskt eksem. Användningsområdena är många, till exempel frostbitna kinder, spruckna hälar och torra fläckar på hela kroppen. Locobase Repair är parfymfri, har ett hudvänligt pH-värde och innehåller samma slags fettämnen som huden tillverkar själv. Rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

Var hittar jag Locobase? Locobase hudvårdsserie säljs på apotek. Rek. cirkapriser: Locobase Itch Relief Coolmousse 169 kr/100 ml. Locobase Eczema Cream 109 kr/30 g, 179 kr/60 g. Locobase Repair 100 gram/159 kr, 30 gram/55 kr, 5 gram/29 kr.

Locobase – hudvård som du kan lita på

För över 30 år sedan upplevde en grupp skandinaviska hudläkare att det fanns ett stort behov av en kräm som kunde fungera som komplettering och uppföljning till behandling av eksem med kortisonsalvor. De bestämde sig för att utveckla en egen specialkräm för mycket torr, irriterad och känslig hud och kallade den för Locobase. Idag är Locobase en serie av väldokumenterade hudvårdsprodukter, varav Locobase Repair är en av de mest köpta hudvårdskrämerna på svenska apotek2 och säljs i över 25 länder. Locobase är det självklara valet för personer som behöver något mer än en vanlig hudvårdskräm för att hålla huden mjuk, smidig och intakt

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.