The Body Shop lanserar fyra parfymer i ny doftserie!

Full Flowers är en ny doftserie med sofistikerade och färgglada dofter som inspirerats av blommans alla delar. Resultatet? Fyra intensivt blommiga dofter som stannar kvar länge på huden. Varje Eau de Parfum präglas av en blomma: ros, iris, ylang ylang och apelsinblomma. Noterna av mjuka blomblad, träiga stjälkar, saftig frukt och söt kåda smälter ihop till djupa och omväxlande dofter som hela tiden överraskar och utvecklas.

FULL ROSE EDP, 75 ML / 455:-
Noter av damascenerrosor, pelargonblad och kardemumma framträder i Full Rose till en fräsch och aromatisk doft vars huvudingrediens är rosenolja från handplockade damascenerrosor i Grasse, Frankrike. Rosorna plockas i gryningen under maj månad och processas senare samma dag för att bevara fräschören för bästa möjliga kvalitet.

FULL FLOWER INSPIRATION
Rosenoljan representerar de väldoftande blombladen, pelargonbladen uttrycker rosenbuskens späda gröna blad och den kryddiga, aromatiska kardemumman står för de vassa taggarna.

FULL IRIS EDP, 75 ML / 455:-
Full Iris bjuder på en mjuk och träig doft med främsta noter av enbär och cederträ tillsammans med irisblommor, där man extraherat olja ur stjälkarna som har odlats och skördats under en treårsperiod i södra Frankrike. Stjälkarna processas också i två omgångar för att säkerställa att alla doftmolekyler kommer till användning.

FULL FLOWER INSPIRATION
Den intensiva, blommiga irisoljan förkroppsligar de pudriga blombladen, de talldoftande enbären uttrycker de aromatiska stjälkarna och mjukt cederträ symboliserar de träiga rötterna.

FULL ORANGE BLOSSOM EDP, 75 ML / 455:-
Här har oljan från apelsinblommors knoppar utvunnits och skördats för hand i Egypten med en traditionell metod, som går ut på att skaka trädens grenar med långa pinnar vilket gör att blommorna faller på noggrant placerade mattor där de lätt kan samlas in. Full Orange Blossom har en fräsch och citrusaktig doft där apelsinblomman tillsammans med bergamott och vetiver dominerar.

FULL FLOWER INSPIRATION
Apelsinblommans aromatiska, fylliga blad representeras av den djärva oljan, färsk bergamott uttrycker de saftiga frukterna och den träiga doften av vetiver står för de späda gröna bladen.

FULL YLANG YLANG EDP, 75 ML / 455:-
Full Ylang Ylang är berikad med olja från ylang ylang-blommor som har handplockats på Madagaskar, och skördats med traditionella jordbruksmetoder för att få fram en olja av bästa kvalitet. Här får noter av ylang ylang sällskap av bland annat svartpeppar och vanilj som gör doften till en kryddig, blommig symfoni.


FULL FLOWER INSPIRATION
Den utsökta, blommiga ylang ylang-oljan representerar växtens släta blomblad, väldoftande svartpepparn uttrycker grenarnas kryddiga arom och söt, krämig vanilj föreställer de sammetslena blombladen.

Flaskan är tillverkad av återvunnet glas och korken av återvinningsbar trä och kork.

Vegan, cruelty free & forever against animal testing. I butik 11 april.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.