Jureskogs fortsätter att expandera sitt snabbmatskoncept ”snabbmat utan skräp” – Nu till Trollhättan. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Efter slussar, flygplan, bilar, Trollywood och världsmästare kommer nu Jureskogs med sitt snabbmatskoncept ”snabbmat utan skräp” till Trollhättan. De senaste två åren har varit händelserika för Jureskogs som har slagit rot på flera platser runt om i landet. Nu fortsätter de att expandera och öppnar under Kristi himmelsfärdshelgen deras 11e restaurang, den första i Trollhättan. 

–       Om en stad kan vara het så är det precis vad Trollhättan är just nu. Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna nya kunder och tidigare hamburgerätare till vår restaurang, säger Johan Jureskog.

På kort tid Jureskogs blivit en etablerad snabbmatskedja i Sverige som under de senaste två året öppnat flera restauranger. Sedan 2018 har kedjan bland annat etablerat sig i Sundsvall, Eskilstuna och Ljungby. Restaurangerna är i regel placerade längs med de stora vägarna. 

–       Det är många som äter snabbmat längs med vägarna, och om vi kan göra den bättre så tror vi att vi kan göra skillnad. Vi vill erbjuda riktigt goda burgare och annan snabbmat, men absolut ingen skräpmat. Det är bra mat lagad snabbt och med råvaror som är bättre för hälsan, miljön och djuren är målet, säger Johan. 

På Jureskogs används till största delen svenska råvaror och fokus ligger på att jobba nära – och tillsammans med svenska lantbrukare. Till exempel används bara nötkött från svenska mjölkkor vilket skiljer Jureskogs från alla andra större snabbmatskedjor. Ett kött som enligt Johan Jureskog är både klimatsmartare och godare.

–       Svenska mjölkkor spenderar stora delar av sitt liv utomhus, betandes på gröna ängar. Under sitt förhållandevis långa liv producerar de en massa mjölk samtidigt som de håller landskapet öppet och bidrar med en biologisk mångfald i hagarna, säger Johan.

Den nya Jureskogsrestaurangen med drive-thru kommer att ligga på i handelsområdet Överby som ligger precis intill väg E:45. Etableringen av den nya restaurangen kommer att ge 30-40 nya arbetstillfällen, de flesta till ungdomar i området. 

–       Vi är väldigt glada över att vara i Trollhättan. Här känner vi oss trygga med att förändring är möjlig och att allt kan bli bättre med rätt inställning. Kanske till och med bäst i världen om man jobbar på rätt sätt, och att rätt inte behöver vara tråkigt, säger Johan. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.