Anora Group förstärker sin position på eatertainement-scenen genom utökat samarbete med kedjorna O’Learys, Harrys och Sing-Sing

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Anora Group som är ett av de ledande företagen inom vin och sprit i Norden har nyligen ingått ett dynamiskt samarbete med kedjorna O’Learys, Harrys och Sing-Sing som alla är del av Social Eatertainement Group. Med sina drygt hundra bar- och restaurangenheter över hela Sverige är gruppen den ledande aktören på den svenska eatertainement-scenen.

Den 1 maj i år utökade Anora Group sitt samarbete med O’Learys, Harrys och Sing-Sing i Sverige. Det två-åriga avtalet omfattar både vin och sprit och Anora Groups gedigna portfölj av starka varumärken möjliggör en förhöjd gästupplevelse.

Avtalet innefattar bl.a. följande varumärken.

Vin: Grupo Faustino, Xavier Vignon, Zonin, Gustave Lorentz, Ruffino, Charles Smith, Nederburg och Il Falchetto

Sprit: Jack Daniel’s, Koskenkorva, Jose Cuervo, Bushmills, Fernet Branca, O.P. Anderson och Gammeldansk

Det är med stor glädje och entusiasm vi på Anora Group tar oss an detta fördjupade samarbete. Social Eatertainement Group är en meriterad och strategisk samarbetspartner vars ambitioner helt går i linje med de långsiktiga målen vi har för den svenska marknaden. Vi ser också fram emot att arbeta för en förhöjd gästupplevelse genom inspirerande aktiviteter och personalutbildningar. Avtalet innebär även ökade möjligheter att arbeta med synlighet, aktiveringar och försäljning av våra starka vin- och spritvarumärken, säger Krister Ahnström, On-Trade Sales Director Wine, Anora Group.

Vi är otroligt stolta över att Anora Group och våra produkter får fortsatt visat förtroende hos O’Learys, Harrys och Sing-Sing. Då konkurrensen på marknaden är oerhört hård är detta ett bevis på att vi är en pålitlig och stabil samarbetspartner. Samtidigt är det även ett kvitto på att vi besitter en gedigen och attraktiv portfölj både inom vin och sprit, säger Borko Zaric, On-Trade Sales Director Spirits, Anora Group.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.