Lejonet & Björnen upp dörrarna till sina glassbarer på Marstrandsön och i Lysekil.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

På Kristi Himmelsfärd, torsdag 26 maj, öppnar Lejonet & Björnen upp dörrarna till sina glassbarer på Marstrandsön och i Lysekil.

– Kristi Himmelsfärd är en stor glasshelg och anses av många som den officiella starten på kulglass säsongen. Då känns det helt rätt att öppna upp två av våra egna sommarpärlor, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen.

De båda glassbarerna i Lysekil respektive Marstrand har förvärvats av Lejonet & Björnen från tidigare kunder som efter ett långt och gott samarbete bestämt sig för att sälja dom till företaget. Lysekil har varit i Lejonet & Björnens ägo sedan 2018 och Marstrand sedan 2019. I år förvärvades Ellöskiosken.

– Både Marstrand & Lysekil är bra strategiska platser för ett varumärke som Lejonet & Björnen på västkusten. Här möter vi tusentals konsumenter från hela landet. Många får upp ögonen och smaken för vår svenska kvalitetsglass under semestern, vilket leder till en ökad efterfrågan av våra produkter på deras hemorter när de kommer tillbaka, säger Julia Mild, Brand Manager Lejonet & Björnen.

Båda glassbarerna öppnar på torsdag 26 maj och kommer att ha öppet tills skolorna startar igen. Utöver kulglass serveras även mjukglass och dryck. 0,5l förpackningar kan handlas med hem och beställningar på glasstårtor lämnas till kalas.

Lejonet & Björnen hälsar nya och gamla kunder välkomna till dom båda glassbarerna!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.