Grand Chicken menyn blir ännu lite godare – nu lanseras Grand Chicken Parmesan

I våras lanserade MAX sin största kycklingsatsning någonsin – Grand Chicken-familjen, som fått ett fantastiskt mottagande. Menyn består av tre burgare; Grand Chicken Sandwich, Grand Buffalo Chicken och Grand BBQ Chicken. Nu utökas familjen med ett nytt ostigt tillskott i form av Grand Chicken Parmesan.

– Satsningen vi gjorde med Grand Chicken-menyn var unik i sitt slag. Vi har sett en stor efterfrågan på kycklingprodukter som bara fortsatt öka de senaste åren. Den respons vi fick efter lanseringen av Grand Chicken-familjen var överväldigande. Ett kvitto på att vi tagit fram burgare våra gäster gillar, men vi nöjer oss inte där. Vi vill fortsätta att erbjuda våra besökare fler riktigt goda kycklingalternativ, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Bara i Sverige har den totala kyckling-försäljningen ökat med 56 procent från lansering fram till årsskiftet 2022/2023. Innan lanseringen innehöll cirka 20 procent av alla sålda måltider kyckling, efter Grand Chicken-lanseringen är det mer än 30 procent av MAX sålda måltider som innehåller kyckling.

Nu utökar MAX den populära kycklingmenyn ytterligare med tillskottet Grand Chicken Parmesan. En smakrik burgare med frasig svensk kyckling, parmesan flakes som lagrats i tolv månader, emmentalerost, isbergssallad, tomat, sweet onion och aioli. Allt omslutet av ett gyllenrostat sesambröd.

Grand Chicken-menyn har växt fram från hundratals testade burgare, där smak och kvalitet har jämförts med varandra. Den stora Chicken Sandwich-trenden i USA är även något som legat till grund för inspiration och utformning av burgarna. Tillskottet Grand Chicken Parmesan har gjort samma resa.

– Kvalitet och råvaror är oerhört viktigt för oss på MAX. Vi tummar aldrig på smak och nu känner vi oss redo att lansera Grand Chicken Parmesan. En burgare med äkta parmesanost från norra Italien. När vi släppte vår kycklingmeny sa jag att det var bland det bästa vi gjort, något jag står fast vid och nu känner jag mig förväntansfull och stolt över att addera Grand Chicken Parmesan till Grand Chicken-familjen, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Förutom Grand Chicken Parmesan så lanseras ytterligare en ostig nyhet i form av Classic ’68 Cheese. Classic ’68 Cheese är en klassisk cheeseburgare med svenskt nötkött, cheddarsmältost, senap, sweet onion, ketchup och saltgurka, som omsluts av ett gyllenrostat sesambröd. Burgaren går även att beställas med Plant Beef.

Dessutom gör Korean BBQ ett efterlängtat tillfälligt återbesök på menyn. Burgaren består av Korean BBQ-sås, färsk koriander, friterade lökringar, krämig cheddarost, krispig isbergssallad, majonnäs, saltgurka och Friscobröd. Den går att beställas med svenskt nötkött, Grilloumi®, Plant Beef eller Grand Chicken.

Två nya Lyxshakes gör även besök på menyn; Lyxshake Crispy Apple Pie, med äppelkompott och crispy cookies samt Lyxshake White Chocolate & Raspberry Fudge, varvad med vit choklad, krispiga vita chokladkulor och hallonfudgekulor.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.