Martin & Servera erbjuder gratis utbildning i restaurangekonomi

En av många åtgärder från Martin & Servera-gruppen som kan hjälpa restaurangbranschen inför ett tufft 2023 är erbjudandet om en gratis webbutbildning i restaurangekonomi. Kursen ger koll på kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

Martin & Servera-gruppens bolag drivs med visionen att vara kundernas bästa partner. För alla typer av restauranger – från det lilla caféet eller kvarterskrogen till de stora restaurang- och hotellkedjorna.

Tanken om att vara kundernas bästa samarbetspartner gäller självklart också både i med- och motgång – och det ser ut som att 2023 kan bli ett tufft år.

– Vi tänker att kunskap i ekonomi blir allt viktigare för den som vill driva en lönsam restaurangverksamhet. Så vi tog helt enkelt beslutet att dela med oss av den webbkurs i restaurangekonomi som vi vanligtvis säljer, säger Rosita Wilsson, chef GastroMerit.

  • Erbjudandet gäller under perioden 2 januari – 26 februari 2023 och är tillgängligt för alla som är kunder till något av bolagen inom Martin & Servera-gruppen.
  • Erbjudandet gäller en webbutbildning och ger en grundläggande introduktion i kalkylering, prissättning, planering och optimering av menyer.

– Eftersom det är en webbutbildning är det också ett smart och kostnadseffektivt sätt att kompetensutveckla en eller flera personer i verksamheten, säger Rosita Wilsson.

Kursen vänder sig till den som är krögare, restaurangchef, kökschef, hovmästare, barchef eller på något sätt har budgetansvar för hela/delar av en restaurangverksamhet.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.