Electrolux Professional av Kainu-Isberg Kök AB (KI-Kök) som erbjuder en helhet inom storkök för kunder i norr

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Från Dalälven och norrut representeras Electrolux Professional av Kainu-Isberg Kök AB (KI-Kök) som erbjuder en helhet inom storkök för kunder i norr. Hit kan alla kunder i behov av storkökslösningar, oavsett verksamhet, vända sig och få professionell hjälp hela vägen.


Sedan grundandet 2005 har KI-Kök vuxit till att bli en självklar samarbetspartner för storkök i Norrland. Under många år var verksamheten enbart fokuserad på återförsäljning av storköksutrustning, men sedan två år tillbaka erbjuder de även garantiservice och montage i hela norrland, vilket gör KI-Kök till en trygg och självklar helhetspartner för alla storkökskunder i norra sverige. Som helhetspartner är KI-Kök involverad i hela processen – från att en kund hör av sig till dem tills dess att köket är installerat, men de sköter också servicen om något skulle behöva repareras eller bytas.

– Vi kan hjälpa till med allt; rita upp, projektera och installera köken samt stå för servicen om behovet uppstår, berättar Raimo Kainu, delägare och säljare på KI-Kök.

Många fördelar för kunden med en helhetspartner

Ur ett kundperspektiv finns det många fördelar med en storköksleverantör som erbjuder en sådan helhet: Dels underlättar det med en enda kontaktyta att vända sig till. Dessutom axlar KI-Kök då även en rådgivarroll istället för att enbart vara en produktleverantör. Tillsammans med kunden kan de diskutera det behov som finns och ta ett helhetsansvar för lösningen, både före, under och efter försäljningen.

Raimo förklarar: – Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att vi skräddarsyr de bästa lösningarna utifrån just deras specifika behov, men också att vi finns med dem även efter försäljningen och erbjuder bra eftermarknad med stöd och hjälp under hela produktlivscykeln.

Raimo berättar vidare om hur KI-Kök arbetar med sina kundrelationer:

-Vi värdesätter verkligen våra kunder och är noga med att vårda relationerna vi har till dem. Ibland kommer kunderna direkt till oss, men vi håller också koll på vad som händer inom regionen och ser till att komma i kontakt med projektledare i samband med nybyggen.

Vi fokuserar mycket på att bygga relationer. Norrland är stort och när vi träffar kunder måste vi ofta transportera oss över stora avstånd så vi ser till att besöka så många som möjligt vid varje tillfälle. Det är viktigt att hålla relationen med kunden levande och att kunden är så pass nöjd och trygg med oss att de alltid vänder sig till KI-Kök när det behövs ny utrusning.

En storkökspartner för alla verksamheter

Idag har KI-Kök försäljningskontor i Luleå, Östersund, Umeå och Sundsvall och garantiservicekontor i de tre sistnämnda. Kundspannet är brett och alla norrlandsbaserade verksamheter, privata såväl som offentliga, kan med fördel vända sig till företaget för att få hjälp med allt inom storkök. Bland kunderna återfinns bland annat många av regionens skolor, sjukhus och restauranger – till exempel populära restaurangen Naturaj i Sundsvall och försvarsrestaurangen Kanonen på Tåme skjutfält i Byske.

Tätt samarbete med Electrolux Professional

Som auktoriserad partner av storkökslösningar sedan 17 år tillbaka har KI-Kök varit en viktig aktör för Electrolux Professionals tillväxt i norra sverige. De många åren av tätt samarbete har även lett till hög expertis och gedigen erfarenhet av Electrolux Professionals lösningar, vilket också är en stor trygghet för deras kunder.

– Vi kan produkterna utan och innan efter att ha jobbat med dem i så många år. Ibland säger vi att det står Electrolux Professional i pannan på oss när vi är ute hos våra kunder, så nära står vi varandra. Produkterna från Electrolux Professional håller väldigt hög kvalitet och det är därför som vi rekommenderar dem, avslutar Raimo Kainu.

 

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.