Ny bar & bistro!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Herrljunga Hotell & Konferens ligger precis intill järnvägsstationen i knutpunkten Herrljunga. Sedan 2013 ägs hotellet av Herrljunga Cider och drivs med hotellchef Stefan Mikulic vid rodret.

Coronan har som bekant varit stygg mot många verksamheter pga restriktioner. Men nu är det äntligen över och det firas med invigning av en ny bar och bistro på anläggningen.

Välbesökt invigning
I veckan hade den nya lokalen på hotellet invigning för särskilt inbjudna gäster från kommunen och det lokala näringslivet. Man såg knappt den nya bardisken som blivit täckt av blommor. Hela hotellet myllrar av människor men vi hinner fånga Stefan för en kommentar medan han servar gästerna.


-Men va folk här är. Man blir så lycklig. Jag tror gästerna har längtat lika mycket som vi, efter att få umgås som vanligt igen. Det är grymt kul att se att det nu sitter gäster och äter i lokalen som vi slitit så hårt med. Jag får nypa mig i armen, säger Stefan glatt innan han skyndar vidare.

Mångsidig lokal
Lokalen kommer kunna användas till mycket. Dagtid finns möjligheten att ha konferenser i en annorlunda miljö. Lokalen är fullt utrustad med alla tekniska lösningar som krävs.

På kvällstid har lokalen öppet för hotellgäster samt andra gäster som bara vill komma in på en bit mat eller ett glas. Planer finns även att servera frukost i nya delen då den inte är uppbokad för konferens. 

Konfererande med övernattning
Konferensbokningar till den nya lokalen har redan börjat trilla in, vilket tyder på att fler verksamheter när och fjärran börjat återgå till det normala, efter Corona. Även hotellet har åter mycket bokningar.

-Lunchen är svensk husmanskost och på kvällarna erbjuds allt ifrån charkbricka till hängmörad ryggbiff. Vi har en mindre meny som vi byter ofta, berättar Daniel Niklasson, köksmästare på Herrljunga Hotell & Konferens.

-Nu ska vi smälta in detta och hoppas att folk hittar hit så vi får visa upp det vi jobbat fram. Sen får vi hitta på något nytt. Det finns många idéer och planer för framtiden. Vi kommer att utvecklas hela tiden. Vi har stora ytor i källaren så där ligger vårt nästa fokus, säger Stefan.

Utökade öppettider
Redan nu kan man äta lunch i den nya lokalen och från och med måndag den 7:e mars öppnar man äntligen upp för kvällar igen. Vi börjar med måndag – onsdag men på sikt fler kvällar i veckan.

Herrljunga Hotell och Konferens erbjuder lunch, a la carte, hotellrum, konferensrum, AW och quiz-kvällar, även större sportevenemang visas.

Håll utkik på våra sociala kanaler, hälsar Stefan.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.