Sommarens nyheter från Skånemejerier

Skånemejerier presenterar nu flera spännande produktnyheter från deras breda utbud av varumärken. Bakom de nya produkterna står Allerum, Bravo, Salakis och Skånemejerier.  

– Våra starka varumärken arbetar ständigt med att fortsätta utveckla produkter att älska. Det känns otroligt kul att inleda sommaren med att presentera några helt nya produkter, perfekta att avnjuta under såväl en frukost utomhus som under sommarens picknick, säger Anette Gregow, kommunikationsdirektör.
 
Bravo Sommar

Bravo Sommar är en härlig sommardryck, perfekt för sommarens kalas och utflykter eller som en god törstsläckare. Med klassiska smaker av svensk sommar, äpple och fläder, kan det bli en favorit hos både stora och små. 

Storlek: 1 liter 

Finns hos ICA, COOP, Citygross och Axfood. Från vecka 17 till och med vecka 36.

Rek. Pris: 22,95–23,95 SEK

 

Allerum Rike® Extra Intensiv

Osttypen Rike® tar allt större plats i hyllorna och har försäljningsmässigt gått om flera andra traditionella ostsorter såsom Svecia, enligt Nielsen discover data*. Skånemejerier fortsätter att utveckla sitt sortiment av den populära osttypen genom att bredda med fler lagringstider.

 

Efter succén med Allerum Rike® Lagrad så kommer nu uppföljaren, Allerum Rike® Extra Intensiv. Osten har en smak av umami, lätt sötma och fruktiga toner. Allerum Rike® Extra Intensiv har en smakintensitet på 11 av 12 och kommer i en 100 % återvinningsbar förpackning. En smakexplosion på såväl frukostmackan som ostbrickan.

Storlek: 375g

Finns hos ICA från vecka 20

Rek. Pris: 74,95 SEK 

 

Salakis Grekisk Yoghurt med smak av blåbär och jordgubb

Krämig grekisk naturell yoghurt, med riktig blåbärs- eller jordgubbssylt i botten av bägaren. Bestäm själv vilken andel yoghurt och sylt du vill ha på din sked. Ett lekfullt alternativ till vanlig yoghurt.

Storlek: 150g

Finns hos City Gross, Hemköp, Willys, ICA och COOP från vecka 20

Rek. Pris: 11,50 SEK

 

Skånemejerier Vaniljyoghurt Persika Passion

Vaniljyoghurt Persika Passion är en härligt krämig yoghurt med den milda, lena smaken av vanilj tillsammans med söt persika och syrlig passionsfrukt. En härlig kombination som är lika god till frukost som mellanmål. Gjord på mjölk från gårdar i södra Sverige.

Storlek: 1000g

Finns hos ICA, COOP, City Gross, Willys, Hemköp från vecka 20

Rek. Pris: 22,90 SEK

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.