ProPuds nya Limited Edition – Caramel Popcorn Milkshake

En ProPud milkshake med förförisk smak av söt karamell i kombination med salt och smörig smak av popcorn finns nu att hitta i kyldiskarna under en begränsad period. 

I vår strävan att göra hälsosamma val enkla, erbjuder ProPud smakrika och goda proteinberikade mellanmål. Caramel Popcorn milkshaken innehåller 20 gram protein och har inget tillsatt socker, det perfekta valet när kunden är sugen på något riktigt gott och samtidigt vill tillföra protein till kroppen.
“Vi är otroligt glada över att kunna introducera Caramel Popcorn Milkshake till våra kunder och är spända av förväntan över att se deras reaktioner. Med denna krämiga och poppiga smakkombination erbjuder vi en njutbar milkshakeupplevelse som passar alla tillfällen”, säger Jens Hägglund, Product Manager på ProPud.
Denna Limited Edition Milkshake kommer endast att finnas tillgänglig under en begränsad tid, så först till kyldisken gäller! 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.