ProPud lanserar en helt ny typ av proteinmellanmål – ProPud Strawberry Sundae!

ProPud introducerar nu sitt senaste tillskott i proteinkategorin och ett helt nytt mellanmålsalternativ i kyldiskarna. Ett läckert och luftigt proteinmellanmål med en härlig jordgubbsgömma längst ned i bägaren som ger kunden en smak av sommar. Produkten innehåller hela 16 gram protein, är laktosfri och har inget tillsatt socker.

ProPuds Strawberry Sundae är inspirerad av den krämiga och ljuvliga känslan av att äta en Sundae, och tar kunden med sig på en smakresa till sommaren genom varje sked. För den som är mindre bekant med begreppet Sundae är det en mjukglassdessert, vanligtvis toppad med olika tillbehör så som jordgubbssås. Strawberry Sundae är en hyllning till denna klassiska desserttradition men med en hälsosammare och proteinrik tvist.

“För oss handlar det om att skapa produkter som inte bara är ett hälsosammare alternativ, utan som också är fulla av njutning. Vårt nya mellanmål Strawberry Sundae är det perfekta exemplet på detta”, säger Petra Stevander, Product Manager på ProPud.

Produkten kommer från och med vecka 20 finnas tillgänglig i Dagligvaruhandeln och hos utvalda återförsäljare, så håll utkik för att inte missa chansen att prova denna somriga läckerbit.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.