7-Eleven och Panini Internazionale i unikt samarbete

Nu förstärker 7-Eleven Sverige sitt materbjudande ytterligare genom att ingå ett samarbete med måltidskedjan Panini Internazionale. Samarbetet resulterar i 19 helt nya måltider som är perfekta att ätas på plats eller tas med. Dessa lanseras den 13 maj och finns till en början tillgängliga i tio utvalda 7-Elevenbutiker i Stockholm.

Maträtterna lanseras exklusivt på 7-Eleven Sverige och består av matiga sallader och wraps, warm pots med bland annat vegetarisk chiligryta och mac’n’cheese, och italienska schiaccia-mackor med olika fyllningar. De är även framtagna för att passa alla plånböcker och kostar mellan 69 och 119 kr.

– Vi är mycket stolta över att kunna presentera det här samarbetet med Panini. I 40 års tid har vi på 7-Eleven varit ett givet inslag i den svenska stadspulsen och löst invånarnas vardagliga behov. Därför känns det bra att få fortsätta göra det med en samarbetspartner som delar våra ambitioner om att erbjuda måltider som är riktigt goda och prisvärda – samtidigt som de är väldigt tillgängliga och perfekta att ta med, säger Marie Wedin, Kommersiell direktör på Reitan Convenience Sverige, franchiseägare till 7-Eleven Sverige.

Familjeägda måltidskedjan Panini Internazionale grundades i Stockholm år 1991 och erbjuder högkvalitativa måltider som inte kompromissar med råvaror, smaker, eller människors hälsa. Den första Panini-butiken öppnade år 1991 på Jakobsbergsgatan och var först i Stockholm att erbjuda bland annat lufttorkad skinka, halloumi och soltorkad tomat – innan råvarorna hittat till hyllorna i Stockholms matbutiker.

Vi har verkligen fört in en betydande del av Panini’s DNA när vi utvecklat detta som resulterat i en mängd spännande rätter och råvaror. Vi har schiaccia som härstammar från Toscana, den nordamerikanska klassikern mac’n’cheese, och använder kryddblandningen gochujang som återfinns i det koreanska köket, för att bara nämna några. Det känns kul att kunna erbjuda dem alla hos våra vänner på 7-Eleven, säger Ricard Constantinou, konceptansvarig på Panini Internazionale.

De nya måltiderna från 7-Eleven och Panini Internazionale släpps den 13 maj och finns till en början i tio utvalda 7-Elevenbutiker i Stockholm:

• Sveavägen 71–73

• Sturegatan 9

• Humlegårdsgatan 11

• Birger Jarlsgatan 2

• Birger Jarlsgatan 39

• Hornsbruksgatan 28

• Gyllenstiernsgatan 20

• Storgatan 16

• Regeringsgatan 54

• Arlanda Marketplace

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.