Nyhet i försommarvärmen: ICE Cappuccino Vanilla

Försommarvärmen har svept över Sverige den senaste veckan och iskaffet cirkulerar runt landet. Lagom till värmeböljan lanserar Löfbergs det senaste tillskottet i kategorin kallt kaffe: ICE Cappuccino Vanilla.

Löfbergs ICE Cappuccino Vanilla kombinerar den rika och fylliga kaffesmaken av en traditionell cappuccino med en mild, krämig touch av vanilj. Resultatet är en harmonisk blandning av den intensiva rostade smaken från kaffet och den lena sötman från vaniljen.

“Med en tydlig kaffekaraktär, i kombination med en krämig vaniljsmak, är ICE Cappuccino Vanilla mer än bara en dryck – det är en belöning i vardagen,” säger Pernilla Engman, Head of Category Process på Löfbergs.

Löfbergs har ett antal storsäljare som Latte Macchiato, Salted Caramel och Espresso + Milk. Med den nya drycken vill vi möta det ökade intresset för kallt kaffe, särskilt bland yngre. ICE Cappuccino Vanilla ska avnjutas kall, gärna med en isbit eller en generös sked med vaniljglass, och vips så har du en Affogato!

Med rötterna i vår tradition av att erbjuda kvalitetskaffe fortsätter denna nya produkt vårt åtagande att använda kaffebönor som tar hänsyn till människa och miljö. Varje köp stöder inte bara dig själv; det stöder också hållbar odling och bättre levnadsvillkor för kaffebönder över hela världen.

ICE Cappuccino Vanilla finns tillgänglig från vecka 20 hos återförsäljare som ICA och Coop. Den går också att köpa i Löfbergs webbshop. Ge dig själv lite extra vardagslyx med en kyld ICE Cappuccino Vanilla.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.